wiktorj1990. 08.01.2025 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia Witam wszystkich. Mam prośbę o doradzenie w jakiej kolejności najlepiej ocieplić. Na zalaczonym zdjęciu widać dach płaski nad garażem przyklejonym do domu. Jak widać spadek jest na lewą stroną wzdłuż ściany. czy najpierw położyć 1. Styropian spadkowy z papą zawijajac ja na ścianę, a dopiero na to ciąć pod kątem styropian na ścianę. 2. Czy najpierw styropian na ścianie do samego dachu i styropianem spadkowym dojechać do styropianu. A papę zawinąć na styropian elewacyjny 3. jeszcze myślałem nad 3 opcją, przemarza mi tam na dole ściana bo jest nadciąg żelbetonowy, a robie teraz tynki w srodku i myślałem przykleić tam teraz 10cm XPS później spadkowy styropian i wywinąć papę na te 10 cm, a następnie przy elewacji przykleić do tego styropianu z papa kolejną 10 żeby wyrównać z elewacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorj1990. 13.01.2025 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:25 (edytowane) Załączam w załączniku rysunki jak myślicie która z tych wersji najlepsza ? Edytowane Poniedziałek o 11:26 przez wiktorj1990. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts