zarek36 09.01.2025 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia Dzień dobry. Zakupiłem dom od patodewelopera. Główna wadą są grzejniki na parterze i piętrze. Pomyślałem że zrobię ogrzewanie podłogowe w systemie frezowania jastrychu betonowego i wklejenia rurek. Firma się znalazła, termin też. Technologia na piętrze przewiduje "wypełnienie" rowków masą Uzin NC182. Powodem jest to że będą tam panele winylowe ( na pływający zamek). I co się okazało - ano okazało się ze firma która będzie układać panele ( nie będą klejone) nie chce się podjąć takiej pracy . Tłumaczy się dużą ilością reklamacji przy takim układzie - ogrzewanie we frezie i na to panele winylowe. Na razie nie podali co się "psuje" u innych. Mam pytanie : czy spotkaliście się z "awariami" paneli (nie tylko winylowych) przy ogrzewaniu podłogowym frezowanym? Czy po prostu panowie montażyści przesadzają. Pozdrawiam budujących. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts