Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Serdecznie zapraszamy w sobotę 5 marca o godzinie 15 do siedziby Wydawnictwa na ulicy Kamionkowskiej 45 (ulica na tyłach Urzędu Dzielnicowego Praga Południe, przy ul. Grochowskiej). Parking samochodowy będzie ochraniany. Szatnia z numerkami. Program planujemy do godziny 19.

Program spotkania jest bogaty. Przede wszystkim dostaniecie identyfikatory. Dla wielu z nas to będzie niespodzianka, kto kryje się za danym nickiem.

W programie przemowy, przedstawienie redakcji, liczne konkursy z nagrodami, wybory miss Forum, loteria fantowa. Impreza będzie na żywo do obejrzenia w internecie – to dla tych, którzy niestety być nie mogą. Będzie też kącik Anonimowych Forumowiczów.

W trakcie spotkanie porady: architektoniczne, instalacyjne, budowlane, ogrodowe, prawne.

Na spotkanie zapraszamy naszą pupilkę, Nikolę wraz z rodzicami.

Przygotowujemy poczęstunek, czas będzie umilał zespół muzyczny.

Zapraszamy. Kto już był rok temu, wie, że warto. To naprawdę kilka miłych godzin w dobrze znanym i nieznanym gronie przyjaciół z forum.

Zgłaszajcie swój udział, wkrótce ostateczna lista zgłoszeniowa (dla tych osób przygotujemy identyfikatory).

ZAPRASZAMY!!!!

"Program spotkania jest bogaty. Przede wszystkim dostaniecie identyfikatory."

To lepiej niz w LOTTO...

Moze napiszcie to jeszcze raz a nie tak na kolanie...

Pozdrawiam

Skurczpoliczka

HA ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ahe ehe he hee hee hee ahuahu tfu tfu :lol: :lol: :lol:

Meeting, jak zwykle odbędzie się w niewykończonych piwnicach 8) 8) 8) 8)

Cóż, Polska przeinwestowana rzeczywistość. :wink: :wink: :wink: :wink:

W trakcie spotkania będą dyżurować specjaliści - będzie można poradzić się. Patrz informacja pierwsza.

a będzie jakiś spec od ogrzewania ściennego? niestety moje kilkukrotne wołanie na forum do użytkowników tego rozwiązania z prośbą o informacje przeszły prawie bez echa. Jeszcze rzadkość u nas takie grzanie...

Redakcja napisał:

W trakcie spotkania będą dyżurować specjaliści - będzie można poradzić się. Patrz informacja pierwsza.

a będzie jakiś spec od ogrzewania ściennego? niestety moje kilkukrotne wołanie na forum do użytkowników tego rozwiązania z prośbą o informacje przeszły prawie bez echa. Jeszcze rzadkość u nas takie grzanie...

To prawda, może przywiozę jakieś materiały choć na spotkanie wybieram się jako jeden z forumowiczów a nie jako hydraulik

Masz jakies materiały dotyczące tej technologii ?

Mam ściane szczytową , którą chciałbym troche ocieplić/ogrzać od wewnątrz

A ordery? Ordery tez beda wreczac?

A toasty? Toasty tez beda?

A kwiaty? Kwaity dla przodownkikow pracy takze?

Lista...lista...lista...lista...lista...lista... potrzebna jest by pewnym byc czy sie na niej jest.

Lista ostatnio modna i na fali ;)

A ja jestem na liscie?

Kurcze - garniaczek bede musial kupic na te okazje :(

niezły - myslisz te tak sie uda? Ja tez chce byc tam tylko jako forumowicz :lol: pianke tak jak Ty pakuly :lol: w domu pozostawiam :lol: