Patos 28.02.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Małe podsumowanie , w ciągu roku prawie podwoiła się liczba forumowiczy z 7920 osób do 14446 do dnia dzisiejszego, rok temu postów napisanych było prawie 250 tys. dziś 563722, największa liczba forumowiczy to 146 osób w jednej chwili było po spotkaniu, na dzień dzisiejszy to 481 osób 6 lutego o godz. 23.34 A co czeka nas za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 28.02.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Acha w zeszłym roku na spotkaniu było 150 osób, a ile będzie w tym? 2X tyle 3X tyle 4X tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2005 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A oto program spotkania: Powitanie Muzyka na żywo – zespół muzycznyKącik Anonimowych forumowiczów – sesjaKonkurs - rebusy rysunkowe - prowadzi Radek MuratKonkurs wiedzy o forum – prowadzi MaksiuKonkurs rodzinny – prowadzi Piotr LaskowskiRozstrzygnięcie konkursu rysunkowego i konkursu na Miss ForumRóżne niespodzianki, kamera on-line na forum, a także coś miłego na pożegnanie Gościć będziemy Nikolę z rodzicami. Proponujemy też, by w drodze aukcji rysunku znanego rysownika Juliana Bohdanowicza, zainicjować zbiórkę pieniężną na komputer z programem rehabilitacyjnym dla Nikoli. Zapraszamy, prosząc byście ostrożnie jechali na spotkanie - zima nie odpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 02.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Skoro program spotkania ma być taki napięty i ma być taki tłum, to czy jest sens brać Krzyśka? Może próżne matczyne serce karze mi pochwalić się kawalerem do wzięcia. Ponadto on uwielbia imprezy masowe Czy może lepiej, żeby mąz mi podrzucił młodego na jakąś godzinę. Czy szykuje się przeładowanie parkingu? Bo jeśli tak, to może przyjadę komunikacją miejską, żeby nie utrudniać życia przyjezdnym z daleka, choć wygodniej byłoby mi wziąć samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 abromba: bierz dzieciaka.. napewno beda i inne dzieci, wiec sie nudzic nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ja biorę -to już będą dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.03.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Ja też biorę swojego dwulatka....to już trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 To może ja też wezmę swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 04.03.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 pozdrowienia dla wszystkich bioracych udział w spotkaniu oraz dla tych którzy nie będą mogli w tym uczestniczyć janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.03.2005 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Dziękujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts