Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małe podsumowanie :wink: , w ciągu roku prawie podwoiła się liczba forumowiczy z 7920 osób do 14446 do dnia dzisiejszego, rok temu postów napisanych było prawie 250 tys. dziś 563722, największa liczba forumowiczy to 146 osób w jednej chwili było po spotkaniu, na dzień dzisiejszy to 481 osób 6 lutego o godz. 23.34 A co czeka nas za rok? :o

A oto program spotkania:

Powitanie

Muzyka na żywo – zespół muzyczny

Kącik Anonimowych forumowiczów – sesja

Konkurs - rebusy rysunkowe - prowadzi Radek Murat

Konkurs wiedzy o forum – prowadzi Maksiu

Konkurs rodzinny – prowadzi Piotr Laskowski

Rozstrzygnięcie konkursu rysunkowego i konkursu na Miss Forum

Różne niespodzianki, kamera on-line na forum, a także coś miłego na pożegnanie

Gościć będziemy Nikolę z rodzicami. Proponujemy też, by w drodze aukcji rysunku znanego rysownika Juliana Bohdanowicza, zainicjować zbiórkę pieniężną na komputer z programem rehabilitacyjnym dla Nikoli.

Zapraszamy, prosząc byście ostrożnie jechali na spotkanie - zima nie odpuszcza.

Skoro program spotkania ma być taki napięty i ma być taki tłum, to czy jest sens brać Krzyśka? Może próżne matczyne serce karze mi pochwalić się kawalerem do wzięcia. Ponadto on uwielbia imprezy masowe :wink: Czy może lepiej, żeby mąz mi podrzucił młodego na jakąś godzinę. Czy szykuje się przeładowanie parkingu? Bo jeśli tak, to może przyjadę komunikacją miejską, żeby nie utrudniać życia przyjezdnym z daleka, choć wygodniej byłoby mi wziąć samochód?