Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pełno jest wpisów jako nowe tematy z 1 postem zawierającym pytanie z przed 10 lat bez odpowiedzi. Powinny być kasowane. Teraz tylko zaciemniają i utrudniają znalezienie sensownych wpisów.

• 6 months później...

Wszystkie usuwamy - a możecie zgłaszać i w tym miejscu. A usuwamy po zgłoszeniu albo jak sami zauważymy. Dziękujemy za Waszą aktywność

29 minut temu, Redakcja napisał:

Wszystkie usuwamy - a możecie zgłaszać i w tym miejscu. A usuwamy po zgłoszeniu albo jak sami zauważymy. Dziękujemy za Waszą aktywność

Wiecie co? Mi już nerwy powoli puszczają jak czytam te wasze kłamstwa. 9 gdz temu ostatni wpis bota a wy piszecie że usuwacie jak zauważycie i jak zgłaszamy. Zgłaszałem dobre pół roku temu i to nie jeden raz i sprawdzałem dzisiaj, dalej wiszą psoty bota.

Więc jeżeli Redakcja ma jakiś szacunek dla użytkowników to niech nie kłamie tylko pisze prawdę bo to już naprawdę to co piszecie a co robicie to żenada. Obraz waszych starań widać gołym okiem po frekwencji na forum.

40 minut temu, Redakcja napisał:

Nie usuwacie a tym bardziej nie usuwacie wszystkiego. Proszę nie kłamać.

W jaki sposób mamy zgłaszać "w tym miejscu" ? Dotychczasowy "znakomity" system nie działa? czy nikt już nie zgłasza bo ma dosyć głupiego systemu zgłaszania naruszeń ?? Nikt już nie ogarnie tego i nie zmieni na normalny tryb zgłaszania? Redakcyjni "moderatorzy" zostali zwolnieni za słabą skuteczność czy za brak zaangażowania.  A może nigdy ich nie było?

Każde zgłoszenie jest rejestrowane i wymaga reakcji - taki jest wymóg prawny. Więc też żadne zgłoszenie nie pozostaje bez reakcji. A jeśli na forum nie widzimy czasem botów, to prosimy - zgłaszajcie. 

• Haha 1
  • Sad 1
59 minut temu, Redakcja napisał:

14 minut temu, Redakcja napisał:

Każde zgłoszenie jest rejestrowane i wymaga reakcji - taki jest wymóg prawny. Więc też żadne zgłoszenie nie pozostaje bez reakcji. A jeśli na forum nie widzimy czasem botów, to prosimy - zgłaszajcie. 

O czy wy piszecie!? jaki wymóg prawny? Piszecie że usuwacie jak sami zauważycie a teraz piszecie że musi być zgłoszenie bo jest taki wymóg prawny?  Przed chwilą skasowaliście mój post w innym temacie, było zgłoszenie wg wymogu prawnego aby skasować mój post?

Nie odpowiadajcie bo i tak nie odpowiecie tak samo jak czekam od roku na odpowiedź co do wykasowania mojego dorobku na FM. Acha od roku uzbierało mi się kilkadziesiąt postów na koncie, możecie je też wykasować wszak to wychodzi Wam najlepiej.

A zgłaszać żadnych botów czy spamu nie będę bo po pierwsze nie płacą mi za to a po drugie po takim potraktowaniu mnie to ja mam też gdzieś abym się tu udzielał i był pogardzany jako zło konieczne.

Życzę duże j frekwencji Redakcji w temacie XX Aukcja prac na rzecz Ogniska Marymont

Mogę tu zgłaszać?

Proszę:

To tylko z jednego wątku

Tu kolejny spam:

I jeszcze jeden użyszkodnik spamer:

https://forum.murator.pl/profile/296393-and434/

Jak widać Redakcja przez kilkanaście miesięcy sama nie zauważyła.

A może każecie mi zgłaszać przez formularz, pojedynczo, z 30 minutową karencją między zgłoszeniami?

Redakcja wydaje się prawdomówna jak politycy w kampanii wyborczej.

Edytowane przez Zoltyyy

I jeszcze:

Jeśli wasz silnik nie wyłapuje w automacie takich rzeczy to..

Edytowane przez Zoltyyy

Ciekawe, że formularz można wysłać zgłoszenie co 30 minut i reakcja wątpliwa.

A w tym wątku można zgłośić kilka na raz i w moim przypadku reakcja była szybka....

2 godziny temu, LedaJones napisał:

Once, I was working on a complicated DIY project, a miniature green house, and I grossly underestimated how long it would take to get the special glass cut and delivered. Ended up wrapping the whole half-finished frame in tarps for weeks. Dealing with that felt like a very frustrating geometry dash level, you know?

W dniu 5.12.2025 o 20:51, Redakcja napisał:

Nie zauważacie. Od 14 października działa 

W dniu 14.10.2025 o 05:01, featurelessda napisał:

The world of PolyTrack glows brighter the faster you go. Every drift, every jump, every turn adds to the rush. You’ll need focus, timing, and confidence to survive. Once you enter the glow, there’s no turning back.

Dzisiaj publikuje kolejne 3 posty. 

Okazuje się, że dzięki d7d mamy narzędzie do zgłaszania spamu i botów które jest dużo bardziej efektywne niż formulatz wymagający peselu babci, znaku zodiaku dziadka i z ograniczeniem do 48 zgłoszeń na dobę.

Oddajcie zarządzanie forum w ręce d7d...

Swoją drogą - wątek i pierwsze zgłoszenia z 13 stycznia, pierwszy wpis Redakcji - 5 grudnia....

Zawaleni robotą byli przez 11 miesięcy.

Edytowane przez Zoltyyy
  • Thanks 1