Majka 04.02.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Od 2,5 roku nasz dom ogrzewa kocioł żeliwny, gazowy Buderus Logano 124. Wczoraj sprawdziłam - przepracował 640godzin. Ile taki kocioł wytrzyma, jakich awarii mam sie spodziewać? czarne mysli mnie naszły po nastraszeniu przez jednego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Majeczka powidz głośno że omnie chodzi (to się nazywa publiczne pranie brudów) To Twoja zemsta że mnie do GK przyjeliście Tak naprawdę to chcę dobra Majeczki i zmienić jej kociołek na inny, może być vieśmanik. Zawsze to pewny płatnik i dodatkowa robota po sąsiedzku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2005 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 e tam, ja serio. Nasza instalacja nie należała do najtańszych, więc wolałabym, aby dobrze wszystko działalo jak najdłużej Wal konkretami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.02.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Majka konkretnie to masz kociołek przestarzały, dwuciągowy, nieoszczędny. Wystarczy żeby mnie zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2005 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 OKi, ale dlaczego ma się zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.02.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja nic nie mówie że sie zepsuje, tylko tak delikatnie o kociołku zgróbsza.Więcej to może na priva lub GG4113796. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierownik 05.02.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Jaka przyszłość Cie czeka, Majko? Pokusiłem się o zasiegnięcie opinii wyroczni. Wróżba z chińskiego ciasteczka mówi tak: "Z burdelusem to była tylko ..... przygoda świetlana przyszłość czeka Cię z .... Weissman'em G." Cing Cian Ciong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 jaka przyszłość Cie czeka, Majko? Pokusiłem się o zasiegnięcie opinii wyroczni. Wróżba z chińskiego ciasteczka mówi tak: "Z burdelusem to była tylko ..... przygoda świetlana przyszłość czeka Cię z .... Weissman'em G." Cing Cian Ciong E tam, zamiast światła to wolę ciepło czyli "cieplarnianą przyszlość" Komu niebieściak sie zepsuł?????? I po jakim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Chwilowo wróciłem i stwierdzam że przyłszłośc cieplarniana to tylko w szklarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 05.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Nie rozumiem - znam wiele osób używających Buderusa i nikt nie narzeka. Ja na razie jeszcze nie buduję - ale też myślę o Buderusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 ale ci Grzesiek namącił, nie będzie tak źle, chodzą i to dość długo i nic się nie dzieje, pilnuj przeglądów, może jak się Grzesiek przekwalifikuje to będziesz go miała po sąsiedzku, to Ci je zrobi, chociaż on zawzięcie pomarańczowy i ciężko będzie go przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Już dograłem z Majka że jej przeglądzik zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Przemalujemy jej kociołek, to i markę zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Majeczka ma teraz dylemacik, nad kolektorami myśli i zawstydzę niektórych, schematy pilnie śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 05.02.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 a do nas wleciał jakiś uczniak serwisanta, i chyba nam niebieskiego rozregulował bydzie do poprawki...... pozdrawiam cię Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Co wam rozregulował? A może wyregulował i inne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.02.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Majka widziałem w gazecie reklame: wrózby 0700....... zadzwoń i sprawdź co z kotłęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Majka widziałem w gazecie reklame: wrózby 0700....... zadzwoń i sprawdź co z kotłęm Kabałę mozna by postawić.... a moze zwykłego pasjansa. Nie jestem w stanie, jeszcze źle wyjdzie W dalszym ciągu czekam na uzytkowników, którym buderus wysiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 05.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Chyba bedzie ciezko z takimi co im wysiadl... U mnie niebieski dieselek grzeje od sierpnia (takie tam przygody, lepiej nie wnikac dlaczego). Przepracowal do dzis 560 h. Tak wiec 640 h to dopiero poczatek. Ale fakt faktem, o kociolek trzeba by zadbac raz na dwa lata i przegladzik strzelic - tak jest z wentylatorowymi piecami. Ze 150 za robocizne chlopaki biora, wiec lepiej wiedziec, ze sie dobrze grzeje niz sie umartwiac . Masz fajny piec i nie martw sie o niego tylko zadbaj. A dluuugo bedzie dzialal. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Jayer, to u Ciebie chyba pracuje naokrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts