pozytyw74 15.01.2025 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Środa o 08:54 Dzień dobry, Mam w swoim domu pokój, który pod podłogą ma małą piwniczkę na produkty żywnościowe. Podłoga z desek robiona przez pradziadka ma ponad 100 lat. Prawie wszystkie deski są już do wymiany. Chciałem położyć na tregle grube płyty OSB ułożone w ten sposób żeby ich kształt dopasować do drzwiczek w podłodze do piwniczki. Czy mogę przyciąć panele podłogowe w podobny sposób i przykleić je do płyty OSB. Nie chciałbym tracić piwniczki a wymiana podłogi jest konieczna, ze względu na pękające deski. Proszę o wszą opinię, radę w jaki sposób wyremontować podłogę. Czy taki sposób jest możliwy, czy jak to zrobił pradziadek odnowić mogę podłogę jedynie przez wymianę wszystkich desek. Dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts