marko1976 04.02.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich. Mam problem. Chcę odwiercić studnię na działce budowlanej. Czy według najnowszych przepisów wymagane do tego jest pozwolenie na budowę czy zgłoszenie. I czy wymagany jest projekt techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia 07 08.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No to faktycznie masz problem na odwiert studni -legalnie musisz mieć pozwolenia wodno-prawne ale proponuję trochę nagiąć prawo sformułowanie studnia kopana jeśli występujesz o WZT i masz z głowy dla niepoznaki możesz obudować kręgami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko1976 09.02.2005 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No to faktycznie masz problem na odwiert studni -legalnie musisz mieć pozwolenia wodno-prawne ale proponuję trochę nagiąć prawo sformułowanie studnia kopana jeśli występujesz o WZT i masz z głowy dla niepoznaki możesz obudować kręgami.Pozdrawiam Asiu 07 czy mogłabyś mi trochę bardziej przybliżyć ten temat bo ja się na tym zupełnie nie znam. Nie wiem co to jest za skrót WZT. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts