Piotrekk777 16.01.2025 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 13:46 Cześć to mój pierwszy wpis na forum, potrzebuję pomocy ponieważ planuję wykonać w budynku gospodarczym tynk cementowo -wapienny, wiem że najlepszy piasek na tynki to piasek kwarcowy ale niestety w mojej okolicy taki piasek jest praktycznie całkowicie niedostępny, moje pytanie brzi następująco, czy piasek 0-2 nada się na tynki? Nie wymagam aby ściany były idealnie gładkie a poza tym i tak mam w planach gładzie, czy taki piasek wystarczy w takim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 17.01.2025 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 godzin temu Kup gotowy w workach z Castoramy. https://www.castorama.pl/tynk-cementowo-wapienny-dolina-nidy-lekki-30kg/5907783220234_CAPL.prd tynk cementowo-wapienny Dolina Nidy lekki 30kg cena 24,48 zł / szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts