Kasia385 04.02.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Słyszeliście? Luty króciutki, marzec - przeżyjemy i od kwietnia 25 st.w + !!! A potem już tylko cieplej! Zazwyczaj nie kupuję tej gazety, ale ten artykuł jest pocieszający Trzymajcie się ciepło! Byle do wiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 04.02.2005 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 no... do wiosny ma się rozumieć - sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogryzek 08.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja się nie moge już doczekac. Tyle mnie czeka pracy w ogrodzie (próbach tworzenia ogrodu), a niech to jak się cieszę, że to juz za chwilke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 08.02.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 oby wasze przepowiednie się spełniły!!! ja jestem w trakcie wykańczania domu i jak za jakies 2 tyg. nie zrobi sie min +5 stopni to nie zrobią mi tynków wewn. w domu i prace bedą musiały sie zatrzymać.. ale tez już myśle o projektowaniu ogrodu i co i gdzie zasadzę i mam z tym wiele problemów ale też i zabawy:) nie wspomnę juz o tym, że ciągle sie dokształcam namiętnie studiując czasopisma i ksiażki o roślinach:) a jeszcze pół roku temu jakby mi ktoś powiedział ze bede planować i uprawiać swój ogród to bym popukała sie wczółko:)) oj wciąga ten ogród, wciąga:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 08.02.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie mogę się doczekać urządzania ogrodu razem z zoną. Sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 08.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 oby spelnily sie te spaniale przepowiednie.Ja juz nie moge sie doczekac ale najpierw to sekator w reke i za pare dni do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 09.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Jak to kwiecień? Ja właśnie słyszałam, że już w połowie marca ma być cieplutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 09.02.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 I niech będzie jak najszybciej, bo ja w przypływie radości posiałam już w doniczkach kapustę ozdobną i "olbrzymią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 09.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ja juz wznoszę modły ku niebu aby było ciepło jak najszybciej - daje pogodzie jeszcze 2 tyg. na móz a potem niech wreszcie bedzie na plusie.. niestety od pogody jest uzależniona nasza przeprowadzka a chciałabym zrobić jakies garden party z okazji parapetówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 10.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No robota w ogrodzie robotą, ale ja jeszcze chcę trochę pojeździć na nartach Wiem, wiem, mogę sobie jeździć w górach (i tak też robię bo mieszkam niedaleko gór...) Cos mi się zdaje, że u nas będze już słoneczko wysoko, a w górach można będzie jeszcze jeździć dosyć długo (1-2 m śniegu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jaki marzec, jaki kwiecień....ja słyszałam że to JUŻ na być wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loka 13.02.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Wiosna ma przyjść szybko ale póki co, to za oknem widzę śnieg. Postanowiłam więc poprawić sobie nastrój i obkupiłam się pędzonymi kwiatami - na parapecie widze teraz krokusy, prymulki i hiacynty. Cudownie, wiosna w domu! Krokusów jednak nie polecam - sa śliczne ale bardzo szybko przekwitają i po dwóch dniach po pięknych kwiatkach nie ma śladu. Przeciwnie hiacynty i prumule - juz trzeci tydzień cieszą oko. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 18.02.2005 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A tyle miałam optymizmu Taka bielusieńka zima jest wspaniała, ale chyba już wszystkim nam się uprzykrzyła. JA CHCĘ WIOSNY !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.02.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Wiosna ma przyjść szybko ale póki co, to za oknem widzę śnieg. Postanowiłam więc poprawić sobie nastrój i obkupiłam się pędzonymi kwiatami - na parapecie widze teraz krokusy, prymulki i hiacynty. Cudownie, wiosna w domu! Krokusów jednak nie polecam - sa śliczne ale bardzo szybko przekwitają i po dwóch dniach po pięknych kwiatkach nie ma śladu. Przeciwnie hiacynty i prumule - juz trzeci tydzień cieszą oko. Pozdrawiam serdecznie. Gdzie kupowałaś rośliny ? Co znaczy pędzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 19.02.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 NOTO No to Ty bardzo ostro wziąłeś się do roboty? Pędzone, to znaczy zmuszone do wcześniejszej wegetacji. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 NOTO No to Ty bardzo ostro wziąłeś się do roboty? Pędzone, to znaczy zmuszone do wcześniejszej wegetacji. Pozdr Kupiłem ładny ogród ... chciałbym aby tego lata była conajmniej taki sam. Do nadrobienia wiedzy mam sporo. Bedę was zamęczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts