Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Widzę koniec...

abromba

Recommended Posts

Dziś po raz pierwszy po prostu byłam w swoim przyszłym domu. Cos tam zawiozłam, cos tam pomierzyłam, kombinowaliśmy z kafelkarzem dopieszczenie łazienki, pociągnęłam gruntem posadzki pod wykładzinę.

A potem -

usiadłam przed kominkiem w fotelu z demobilu, z nogami na juz położonych płytkach, z książką w ręku. Jako że mąż z samochodem pojechał daleko, musiałam wrócić pociągiem, ale godziny mijały, pociagi uciekały, a ja sobie czytałam.

A potem przeszłam na piechotkę w 13 minut na stację, wsiadłam w pociąg, wysiadłam na Warszawie Śródmieście. Rzuciłam okiem na kiosk z gazetami, popatrzyłam na Muratora i powiedziałam do siebie: Eee, po co mi to?

I wtedy zrozumiałam, z NAPRAWDĘ KOŃCZĘ BUDOWĘ!!! :D :D :D

No i jak tak można

:D :) kończyć budowę mając tylko 533 posty :wink: niektórzy jeszcze nie zaczęli a mają po 2 kpostów. Strasznie niepolityczne - mam nadzieję, że nie przyszło Ci przed tym kioskiem do głowy żeby przestać zaglądać na forum ? :wink: Myślę, że następne posty będziesz pisała z tego starego fotela przed kominkiem trzymając jakowegoś lab lub palm topa na kolanach - no i może w drugiej ręce książkę - posty tych którzy już skończyli podtrzymują na duchu tych co budują :-) Powodzenia.

:D :D :D

januszek : nie było warto ... ???????

tych 10 kilo :wink:

Ojjjj, w przypadku Januszka te 10kg to kawał wagi :lol: , więc chyba jednak zbytnio się tym faktem nie uradował...

PS. Jakbym nagle zniknęła z forum - znaczy Januszek się na mnie zirytował :p