Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pierogi z ryżem i brokułem (i z serem lub bez sera)


Recommended Posts

Przepis mojego autorstwa:

"Pierogi z ryżem i brokułem (i z serem lub bez sera)"

Ciasto:

Mąkę zmieszać z jajem i wodą. Można nie dodawać jaja, ale ciasto będzie twardsze. Ciasto rozwałkować i wykroić na pierogi.

Farsz:

Ugotować ryż oraz brokuł, zblendować i połączyć. Można dodać trochę sera żółtego.

Farszem nadziać ciasto pierogowe. Pierogi wrzucić do lekko osolonej wrzącej wody i ugotować. Podawać z masłem i sosem sojowym.

Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...