andrzej.ha 05.02.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Czy zna ktoś porządną ekipe budującą w oklicy Myszkowa? Do postawienia domek z poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.02.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witaj, jak widze jesteś tu nowy więc witam, witam. Żadnej ekipy nie mogę polecić choć budujemy w Poraju, bo nasz dom budowała ekipa z Dąbrowy Górniczej. Zapraszam do KLUBU BUDUJĄCYCH do mojego wątku pt: " Grupa Częstochowska i okolice".pozdrowienia. Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A gdy już wybudujesz to mogę polecić sprawdzonego fachowca do wykończenia wnętrz, ociepla budynki, kładzie płytki i panele podłogowe, gipsuje, robi instalacje wod-kan, praktyka 10 lat w Paryżu. Polecić moge na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 09.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 A gdy już wybudujesz to mogę polecić sprawdzonego fachowca do wykończenia wnętrz, ociepla budynki, kładzie płytki i panele podłogowe, gipsuje, robi instalacje wod-kan, praktyka 10 lat w Paryżu. Polecić moge na 100% Witaj, chetnie porozmawiam z tym facetem. Poprzednia ekipa próbuje zedrzec ze mnie skórę i raczej nie będę z nimi juz sie zadawał. Buduję w Myszkowie i zakończyłem poprzedni rok na stanie surowym zadaszonym. Czy on ociepla dachy? Czy robi wylewki? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 10.02.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 MOGE POLECIC EKIPE KTORA MI WYKONYWA;LA DOCIEPLENIA PODDASZA , ZROBILI BARDZO DOBRZE I MIELI KONKURENCYJNE CENY.TEL DO NICH : 0880926689 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 11.02.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Rena, czy to ten paryżanin o którym pisałas wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ten Jacek Kuzior mieszka w Cruszczobrodzie i ma swoją firmę do budowy domów i do wykańczania wnętrz, to on budował mój dom. A ten paryżanin to Zbyszek Musielak tel. 0502 594 801, i jest obecnie wolny. A co masz do zrobienia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 11.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam zamiar ocieplic dach, później elektryk, a jak bedzie już cieplej to chce ruszyc ostro z reszta. Jest mnóstwo do zrobienia, narazie są tylko sciany, dach, chudy beton i schody betonowe przed domem i na pietro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Susu, ten paryżanin zrobi wylewki ale lepszy do tego będzie ten fachowiec z Chruszczobrodu bo ten oprócz wylewek zrobi i docieplenia dachów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 11.02.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dzieki, zadzwonie do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Susu, to jesteśmy na tym samym etapie. Więc lepiej dzwoń do Chruszczobrodu bo ten fachowiec będzie pewniejszy i ma jeszcze większe doświadczenie, wszystkie potrzebne rusztowania, sprzęty i ma do Ciebie bliżej. I ma teraz wolne moce przerobowe a nie jest drogi. Jak go teraz zaklepiesz to bedziesz go miał bo wiosną to już klapa, bo on jest rozrywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts