mmwwon 21.01.2025 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 godzin temu W mieszkaniu w bloku z 2022 roku słychać każdy przejazd windy, nie ważne czy winda przejeżdża przez moje pietro, w każdym z pomieszczeń słyszę huk silnika, otwieranie i zamykanie drzwi. Nie był to problem od początku, pojawił się trzy miesiące temu. Mieszkanie nie znajduje się obok szybu windowego. Jaki może być powód nagłego słyszenia tych dźwięków? Są tak uciążliwe, że jeżeli ktoś jedzie nocą winda, ja to słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmwwon 21.01.2025 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dodam, że nikt inny nie ma takiego problemu. Tylko w moim mieszkaniu są odczuwalne te głosy. Ponad to pojawiły się, gdy sąsiadka piętro wyżej się wprowadziła. Podemna nadal nikt nie mieszka, a mieszkanie jest w stanie deweloperskim, mieszkanie obok mnie, które sąsiaduje z szybem też nie jest zamieszkane o Jest puste, a dwa piętra nademna rozpoczął się remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts