KamaZZ 22.01.2025 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 godzin temu Aktualnie mam problem w mieszkaniu na parterze. Piwnica jest wentylowana powietrzem z zewnątrz, stąd jest tam zawsze przewiew. W zimie różnica w łazience przy zamkniętych drzwiach to 2 stopnie. Uzyskałem zgodę od administracji na docieplenie sufitu piwnicy nad łazienką i w najbliższej odległości. Piwnica ma 1,6 wysokości, jednak ta część nie jest używana przez nikogo. Zastanawiam się jak to ocieplić myślałem nad styropianem 10 cm? Ktoś robił coś podobnego? W piwnicy są spore przewiewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaZZ 22.01.2025 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 godzin temu Konstrukcja sufitu to łuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 22.01.2025 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jak łuki to może wełna - Rockwool robi takie do stropów, paskimają 20 cm szerokości, więc nietrudno uformować łuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 22.01.2025 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, KamaZZ napisał: Uzyskałem zgodę od administracji na docieplenie sufitu piwnicy nad łazienką i w najbliższej odległości. Zastanawiam się jak to ocieplić myślałem nad styropianem 10 cm? Ktoś robił coś podobnego? W piwnicy są spore przewiewy To nic nie da, w takich małych pomieszczeniach ściany zniweczą twój trud. Cytat Piwnica ma 1,6 wysokości, jednak ta część nie jest używana przez nikogo. Poproś o zgodę szczelnego zamknięcia tej przestrzeni na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts