Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wczesne, dlugie i gorrrące lato!

Gość

Recommended Posts

Słyszeliście?!! Takie są prognozy na tegoroczne lato! :D

Jakby specjalnie dla nas, budujących!

Ciekawe... hmmm... może ktoś... z nas... ma jakieś układy? :wink:

Tam... na górze?

Mnie się od razu lepiej na duszy zrobiło,

muszę wprowadzić się do nowego domku w tym roku i taka prognoza to dla mnie zbawienie! :D

Pewnie dla większości z Was też.

Czas więc wyjść z "dołów" wszelkich, przepędzić zimowe chandry i zająć miejsce w blokach startowych. :wink: :D

Wiosna tuż, tuż...

:D :D

ja tam nie bardzo wierze w te prognozy nawiedzonych astronomow i astrologow !!! w ubieglym roku wydrukowalam sobie rewelacyjną prognoze opracowaną przez NASA dla Polski , wg ktorej w sierpniu mialo byc potwornie zimno, straszne opady deszczu a nawet w gorach snieg !!! i co ...? Caly sierpien żar lał sie z nieba ,ino 2 razy padało ( prawie jak zalalismy fundamenty :lol: )

Mnie tam sloneczko cieszy i dobrze by było gdyby sie choc w połowie sprawdziło :wink: ( ale mi sie rymneło )

No fajnie, fajnie ale jak ktoś chce zakladać ogród wiosną to lepiej żeby latem było dżdżysto i deszczowo. Tak więc trochę się cieszę a trochę martwię....

No tak... "zapomniałam o ogrodach"... :wink: :wink:

Nie dogodzi się wszystkim, niestety...

No... dooobra, trochę może popadać, ale tylko trochę! :wink:

A co do prognoz, wiadomo...

jak nie bedzie loć, to bedzie pogoda.

Pozdrawiam.

:D