Kasandra ll 25.01.2025 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia Kilka lat temu położone panele w kolorze bardzo jasnego dębu, produkcji austriackiej., śmierdziały od nowości. Myślałam że z czasem zapach zniknie. Był trochę mniejszy ale ja wyczuwałam. Po 2 latach sąsiad z góry zalał całe mieszkanie i panele stały w wodzie bo nas nie było w mieszkaniu. Po zebraniu wody zaczęło się suszenie paneli , wtedy to strasznie śmierdziało formalina czy czymś takim mdląco duszącym zapachem. Z czasem pewnie przywykłam do tego. Obecnie wyjeżdżamy na lato na wieś. Teraz w styczniu wróciliśmy i nie mogę tego zapachu znieść tym bardziej że to sypialnia. W salonie są panele polskie i tego nie ma. Czy ktoś ma podobne problemy i jak sobie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.01.2025 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia Wymień na koszt ubezpieczyciela sąsiada z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts