Mniszek097 28.01.2025 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia Dzień dobry, mam trudność w rozpoznaniu w nowym mieszkaniu- czy to subit? Parkiet-mozaika wydaje mi się powinien być montowany raczej na klej (lepik) ale nie jestem pewna. Fragmenty odpadają bardzo łatwo, substancja wyschła, jest twarda, nie ma zapachu (blok z lat 60) bardzo proszę o pomoc, nie wiem czy się nie truję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.01.2025 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jak odchodzi to bym przelozył, wyczyścil i od nowa pokleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.01.2025 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia To jest mozaika parkietowa o wymiarach ok. 8 mm x 22 mm x 112 mm układana w bloczki 112 mm x 112 mm. Tego praktycznie nie da się przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasandra ll 29.01.2025 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia To jest trucizna w domu,ja chorowałam ,rosło mi ciśnienie ,serce kołatało i sy dusiłam . W innym pokój nie ,bo tego nie było. Zerwana stara podłoga , wybrany piasek ,położony nowy piasek ,styropian ,wylewka ,panele i jest spokój. Chyba bym umarła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mniszek097 30.01.2025 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 21 godzin temu, d7d napisał: To jest mozaika parkietowa o wymiarach ok. 8 mm x 22 mm x 112 mm układana w bloczki 112 mm x 112 mm. Tego praktycznie nie da się przełożyć. tak, racja! ale czy do takich mozaiek też używano subitu? czy to na zdjęciach wygląda Państwu jak subit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.01.2025 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia To może być subit lub lepik. Spróbuj zmyć benzyną ekstrakcyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts