piozbl 31.01.2025 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia Mam problem z warunkami zabudowy: Otóż od gminy mojej miejscowości dostałem warunki zabudowy, wytyczne na moją działkę z uwzględnieniem dojazdu przez inną działkę która służy od dawien dawna jako droga. Kilka dni później dostaje list od starostwa :"Postanawia odmówić uzgodnienia projektu decyzji o warunkach zabudowy dla inwestycji polegającej na budowie domu..." następnie "Po analizie projektu wynika że dojazd do działki, przebiega przez działkę która jest gruntem klasy RIIIb" Teraz nie rozumiem jednego dnia dostaje warunki zabudowy a drugiego takie odwołanie tak jakby gmina wysłala warunki i myslała ze starostwo sie nie skapnie? Nie mam pomysłu co dalej zrobić bo odsyłają mnie od telefonu do telefonu I nikt nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts