Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ja jestem normalny?

Whisper

Recommended Posts

To raczej do psychiatry dyżurnego by się nadawało... :-?

Wczoraj przez pół dnia zabawiałem się obliczaniem zapotrzebowania domu na ciepło. Poszedłem spać o wpół do czwartej rano. Nie mogłem zasnąć bo jeszcze rozważałem teoretyczny układ dwóch oddających sobie wzajemnie ciepło przewodów z powietrzem (a przynajmniej takie mam ostatnie wspomnienia). W nocy śniły mi się wanny z wodą wmontowane w charakterze nadproży, co miało chyba obrazowo przedstawiać istotę mostka cieplnego.

No i obudziłem się o 7:30, czyli po czterech godzinach. :evil: W niedzielę. :evil: I nie mogę spać, bo w głowie mam tylko ciepło zużywane na ogrzanie pomieszczeń... :evil:

Powiedzcie, że też tak mieliście...

szczerze? na tym etapie to normalne ze jest sie nienormalnym. Nie chce cie martwić ale te zaburzenia nie znikaja z czasem przechodza w lagodniejsza forme. Mozna dłuzej spać , koszmary nie sa takie czeste ale za to bardziej zróznicowane. a to cieknaca rynna , a to coś do przerobienia ze o, krecie w ogródku nie wspomne. ten to dopiero daje popalic i na wyobraznie sie rzuca

pozdrawiam

PS mnie dziś sie sniła instalacja elektryczna na strychu. Czy to coś znaczy? ;)

Witaj ... jak dla mnie to norma . Takie sny świadczą o w pełni normalnym funkcjonowaniu mózgu na tym etapie budowy...poczekaj na wykończeniówkę – to dopiero będzie o czym pisać .

A może założymy sennik budowlanych symboli : co na przykład oznacza śniąca się wanna ? :roll: :wink:

Myślę , że to znak , że wczoraj się nie wykąpałeś – czyli oznacza jedno : biegiem do łazienki !! z brudasami nie gadamy ! :wink: :wink: :lol: :lol:

Pozdrawiam humorystycznym spojrzeniem 8)

Myślę , że to znak , że wczoraj się nie wykąpałeś – czyli oznacza jedno : biegiem do łazienki !!

Wiesz o czym myślałem pod prysznicem? :oops: O zachodzącej wymianie ciepła i rozwiązaniu problemu nadmiernej grubości podłogi przy ewentualnym mocnym jej dociepleniu... :wink:

Myślę , że to znak , że wczoraj się nie wykąpałeś – czyli oznacza jedno : biegiem do łazienki !!

Wiesz o czym myślałem pod prysznicem? :oops: O zachodzącej wymianie ciepła i rozwiązaniu problemu nadmiernej grubości podłogi przy ewentualnym mocnym jej dociepleniu... :wink:

A czy pomyślałeś o .......wymienniku ciepła na spływającej ciepłej wodzie do kanalizacji ? :wink: :D

Whisper, to całkiem normalne jest,

scenka rodzajowa, u mnie na porządku dziennym:

Mąż siedzi przy stole, wzrok nieobecny, wbity w jeden punkt od dłuższego czasu...

Żona

- Misiek!

- Misiek!!!

- MISIEK!!!!!!!

- Ty mnie w ogóle nie słuchasz!!!!

Mąż:

- Bo rurki układam! :evil:

:D :wink: :wink:

Whisper, to całkiem normalne jest,

scenka rodzajowa, u mnie na porządku dziennym:

Mąż siedzi przy stole, wzrok nieobecny, wbity w jeden punkt od dłuższego czasu...

Żona

- Misiek!

- Misiek!!!

- MISIEK!!!!!!!

- Ty mnie w ogóle nie słuchasz!!!!

Mąż:

- Bo rurki układam! :evil:

:D :wink: :wink:

MATKA!!!!!

BUDYŃ WŁAŚNIE JADŁEM!!!

I tak parsknąłem śmiechem , że mam go na klawiaturze :lol: :lol: :lol: Cholera, jak to teraz wyczyścić spomiędzy tych klawiszy?? :o

To tylko sen klikany. 8) :lol:

Ps. A co byś powiedział Whisperku na przeniesienie ze styczniowego "M". Taka pompa ciepła dla ciepłej wody użytkowej zasysająca z łazienki ciepłe powietrze i jednocześnie osuszająca ją. A może to na Rkońcówce reku posadowić. Miłych snów.

Whisper

jak zaczełam rysować wnętrza planowanego domu,dwie noce nie spałam,dopóki nie skończyłam i oczywiscie zaraz wszystko zawiozłam do architekta,by potem dzwonić do niego chyba z 10 razy i zmienić wannę od okrągłej,poprzez owalną ,na owalnej wpuszczonej w podłodze kończąc i ta ostatnia tez mi się właśnie przyśniła,że mi się całkiem zapadła pod ziemię.

Ocknęłam się,kiedy moja trzylatka odebrała telefon i powiedziała komuś,że "mama nie ma ciasiu,bo lysiuje domki" i odłożyła słuchawkę.

A potem pojechałam na dwumiesięczne wakacje i czytałam oczywiście branżowa prasę,na szczęście dzieciaki moje i hotelowe szybko mnie wyleczyły :D