Menuvivo 04.02.2025 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego Cześć wszystkim! 👋 Tworzę aplikację do planowania posiłków - Menuvivo i chciałbym zapytać Was o opinię – czy byłaby dla Was przydatna? Co robi Menuvivo? ✅ Planowanie posiłków na cały tydzień ✅ Tworzenie list zakupów na podstawie przepisów i zapasów w kuchni ✅ Śledzenie produktów w lodówce, żeby nic się nie zmarnowało ✅ Rozpoznawanie jedzenia na zdjęciach – wystarczy zrobić zdjęcie lodówki, a aplikacja podpowie, co można ugotować Mam do Was kilka pytań: 1️⃣ Czy korzystacie z jakichś narzędzi do planowania posiłków i zakupów? Jakie macie doświadczenia? 2️⃣ Jakie macie największe wyzwania związane z gotowaniem i organizacją zakupów? Będę wdzięczny za każdą opinię – chcę, aby aplikacja faktycznie ułatwiała życie w kuchni. Jeśli temat Was interesuje, możecie zapisać się na listę oczekujących – dam znać, gdy aplikacja będzie gotowa do testów. Dzięki za każdą sugestię i cieszę się, że mogę dołączyć do tej społeczności! 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts