ohm30 14.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wiem, wiem podłogowym nie wolno Grzać mocno też nie będziemy, tylko na tyle, aby nie było mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 14.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wiem, wiem podłogowym nie wolno Grzać mocno też nie będziemy, tylko na tyle, aby nie było mrozu. a jak planujesz to grzać? jeśli dziś zrobili wylewki to należałoby już grzać, teraz to przecież najwięcej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 15.12.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mamy zamontowane u góry grzejniki, które już działają, a na dole kominek z DGP po całym domku, więc spoko loko luz isponton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts