rafałek 07.02.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A może by tak założyć nowy dział - o zwierzętach (tych co skaczą i fruwają). Można by wtedy pisać o kotach psach i innych pupilach bez narażania się na szykana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.02.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Widzę że Tobie najbardziej odpowiedałby dział o tych, które pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.02.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mam psa i dwa koty, po przeprowadzce mam (jak sie dowiedzialam! ) miec dodatkowe dwa koty, jeszcze jednego psa, tchorzofretke, zolwia, myszy i krolika. Acha, no i ryby! Z tego wszystkiego najrealniej wygladaja mi myszy, bo widzialam dwie pod okryciem studni! Moje dzieci moga sie przeprowadzic do zoo, jak koniecznie chca, ale dzial o zwierzakach popieram entuzjastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 rafałku - jestem za :D A tak a propos to jest już kilka wątków o o psach, kotach i innych zwierzątkach w dziale: "nie tylko budowa - kącik zapaleńców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.02.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Czyli tym bardziej istnieje potrzeba takiego działu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Teraz to trzeba czekać aż Redakcja się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 08.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Też jestem za - zwierzyna jest fajna ale wyłowienie odpowiednich wątków w inych działach jest trochę upierdliwe. Redakcjo - co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.02.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Rodzicu ! Więcej odpowiedzialności za czyny! Swego czasu mój syn powrócił ze szkoły wśekły jak wszyscy diabli. Zapytałem o co chodzi, a on na to: moja polonistka jest NIENORMALNA!!! Wiesz CO mam zrobić?!!! OPISAĆ SWOJE ZWIERZĄTKA!!!Wtedy zamieszkiwały w obejściu dwa psy, biegało 7 kotów, mieliśmy żółwia na przechowaniu i w cholerę rybek.I co ja miałem zrobić? Tłumaczyłem, że to, że są, to tak trzeba było, a to wypracowanie to pomogę! Do dziś to pamięta!pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 09.02.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 http://foto.onet.pl/upload/48/64/_420104_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dział już jest - zobaczymy, czy będzie cieszył się zainteresowaniem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Droga Redakcjo - bardzo dziękujemy za nowy dział :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dział już jest - zobaczymy, czy będzie cieszył się zainteresowaniem. Pozdrawiamy Rozumiem, że ten nowy dział to "Zwierzę też człowiek (O zwierzętach domowych). Ale czy umieszczenie go w części "O budowaniu" było celowe ? Tak tylko pytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jeszcze do Redakcji: czy moderator mógłby przenieść kilka wątków dotyczących zwierząt z działu: "Nie tylko budowa - kącik zapaleńców" do nowego działu o Zwierzątkach. Będziemy bardzo wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.02.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jest jest !!! Zwierzę też człowiek.... Dziękuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Są nowe wątki w dziale o zwierzakach Redakcjo dziękujemy Ale jeszcze nie wszystkie wątki zostły przeniesione z działu "Nie tylko budowa". Został bardzo ważny wątek o naszych psach (na drugiej stronie) i kilka innych zwierzęcych tematów. Prosimy moderatora o przesunięcie tych wątków do odpowiedniego działu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts