Pysuwka 10.02.2025 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego Cześć. Szukam ekspresu automatycznego do kawy. Piję głównie cappuccino, latte, flat white. Trochę rzadziej, ale też espressso i czarną. Nie zależy mi na żadnych bajerach typu wifi, dotykowym ekranie, 15 rodzajów kaw (wymieniłem co piję) itp. Ma być łatwy w obsłudze i w czyszczeniu, mało awaryjny i robić dobrą kawę czarna i mleczna. Myślałem nad Jurą C8 (3,8k zł), ale niestety nie robi flat white. Model ENA 8 (4,5 tyś zł) robi. Pytanie czy warto brać ENA 8 czy w tej cenie lepiej coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.02.2025 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego Poszukaj porady na Forum Ekspres Do Kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pysuwka 11.02.2025 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Pisałem, ale nie odpisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.02.2025 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Nie ma podobnych tematów np. na forum.wszystkookawie.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pysuwka 11.02.2025 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 10 godzin temu, d7d napisał: Nie ma podobnych tematów np. na forum.wszystkookawie.pl ? Troche szukałem ale ciężko znaleźć odpowiedź na mój problem. Ta Jura ENA 8 jest słabsza od E8 i nie wiem czy nawet nie robi gorszej kawy od C8. C8 niestety nie robi flat white. Pytanie czy w cenie do ok 4500 zł znajdę coś co robi flat white i podobnie dobra czarna co Jura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts