Małgorzata Mala 11.02.2025 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Pomocy!! Robię remont łazienki. Kupiłam prysznic pięciokątny 100x100 Fachowiec zrobił mi odpływ liniowy i spadek jak do prysznica kwadratowego. Co teraz mam zrobić?? Czy montować prysznic na tym co jest? Czy zbijać płytki i robić na nowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.02.2025 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Jakiej porady oczekujesz? Masz dwie opcje zamontować prysznic albbo skuć. To nie forumowicze beda potem zbierac wode jak sa krzywo płytki, a moze sa "dobrze" krzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Mala 11.02.2025 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Czy może ktoś ma prysznic pięciokątny i może pokazać jak ten spad ma być zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts