jamles 08.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 to ja może zanucę ,,,,,,, sto lat niech nam żyje EWKA nasza babcia kochana http://www.polkwiat.eu/pics/images/pic_44c7c3ca3a8cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ewuś wszystkiego naj, naj, naj! I może jeszcze...wnusi http://3.bp.blogspot.com/_4EsaXtg9kX0/SDR9IQGrCII/AAAAAAAAEdI/yObByAVV03A/s400/DSC01383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Tutaj jeszcze raz - wszystkiego cudnego Ewcia !!!!!! http://fotowizjer.republika.pl/Flora/bez_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ewciu wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Aga, wszystkiego naj dla córki. Dziś również urodziny mojej małży i jednego z moich wnuków. W prezencie sympatyczny gostek wjechał w bagażnik mojej "knedliczki". dzieki w imieniu córki Moja obchodzi urodziny z moja mamą Niedobry gostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jamles , Joola ,Braza i Aga JG bardzo dziekuje za pamieć i zyczenia od 2 dni mam przy sobie najpiękniejszy prezent jaki mozna sobie zażyczyć -Stasia Przypomniałam moim dzieciom jak w ubiegłym roku po przyjeciu urodzinowy powiedzialam ,że za rok na urodziny chcialabym tulic w ramionach wnuka .....i prosze marzenia sie spełniaja Stasio juz sie pieknie usmiecha ...a dzisiaj kiedy wziełam Go w ramiona -najpierw przypatrywał mi sie uwaznie a potem strzelił takiego rogala ,ze z radości popłynęły mi łzy jeszcze raz serdecznie dziekuje ....i zmykam na taras bo juz mnie wołaja do kawiarenki na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ivonesca, ja obstawiam synusia zdecydowanie AgaJ.G., buziaczki urodzinowe córci Tomku, proszę ucałować Majkę ode mnie serdecznie i przekazać urodzinowe życzenia wszystkiego co najlepsze. Ew-ka miłości, zdrowia, radości i samych szczęśliwych dni, 100 lat Siostra http://prezenty.ebilet.pl/ishop/data/E43i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Tolusia dzięki w imieniu córki Ewciu może marzenia nie spełniają się do końca ale napewno się spełniają choc częściowo A ja gapa nie przesłałam życzeń dla Majki to się poprawiam - Tomeczku wszystkiego co najlpesze dla Majki i wnuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ....i zmykam na taras bo juz mnie wołaja do kawiarenki na kawę a ta kawiarenka na jakieś piwko czeka ale babcia chyba Stasia usypia ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 To ja też tylko szeptem powiem: miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dzieki za życzenia dla "komturowej" i wnuka. Przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dobry Wieczor pewnie juz spicie .... i ja sie zaraz kłade ,padam z nóg po tym wekendzie ale fajnie było jamles- i piwo ,i wino i szampan serwowano w kawiarence Dobrej Nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 pochwalony deszczu trochę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pochwalony Dla Jamlesa http://alternative4p4.blox.pl/resource/wolanie_o_deszcz.jpg Dla wszystkich świętujących ( spóżnione ale najcieplejsze ) życzenia wszystkiego dobrego http://www.prototyp.pl/uploads/item_photos/item_470xN.9c47a1319f.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam się poniedziałkowo U nas pada, niby deszcz bardzo potrzebny ale o tej porze dziś mi nie na ręke ale cóż musze się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzieńdoberek u mnie pokropiło jak ksiądz woda świeconą szkoda gadać Aga JG ...Nastusia grzeczna ? karmisz ? i jak sie czujesz ? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ewciu powiem tak ,że pewnie neijdni rodzice powiedziliby że moje dziecko to anioł, ja po dwóch bardzo spokojnych dziewczynkach, które to jadły i spały mam odmnienne zdanie, ponieważ nasza córcia popołudniami nie śpi więc trzeba się nią zajmować rączki wózek itp. A np. wczoraj była już tak zmeczona że po kąpieli nie mogła zasnąc i na zmianę z S nosilismy ją na rączkach około 2 godzin aż w końcu zasnęła. Ale za to w nocy wtsała dopiero koło 4 a potem o 7 i teraz też śpi. Tak karmię ją i mam zmaira do roku, a jak wyjdzie zobaczymy. czuję się już dobrze, choć jak wczoraj ją tak ponosiłam przez dłuższy czas to rana troche pobolewała ale da się wytrzymać. Ale wysmarowałam poemat Dzięki za troske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 wiesz ,że mam teraz takiego Aniołka i jestem na bieżąco w tym temacie Stas -koncertowo wydala pierdzioszki wiec omijają go kolki a tym samym męczące noce rodziców Karm jak najdłuzej, bo to wygoda niesłychana -bufet zawsze pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Karm Aga. To najlepsze co możesz dać małej. Zresztą Ciebie nie muszę przekonywać. Krowie mleko jest dobre dla cielaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień dobry Ewa - spóźnione życzenia urodznkowe u mnie ma być chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts