jamles 05.01.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 http://www25.patrz.pl/u/f/33/91/91/339191.jpg likwidacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie poddajemy się - żadna LIKWIDACJA ! będziem tu siedziec i kawkę w samotności popijać http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/150_org.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 i ciasta jeszcze doniosłam.... http://atinabc.blox.pl/resource/ciasto_dyniowe_z_biala_czekolada2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzień dobry Kolejna fala mrozu zaliczona. Dziś już całkiem znośnie. Śniegu po dachy, słonka brak, sarny rano podchodzą pod dom. Dobry czas na sanie i kuligi. Planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 05.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proponuję swoją ławeczkę do podziwiania widoczków. Okoliczności przyrody prześliczne. http://images47.fotosik.pl/244/c7f999d384d2e2b3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dobry czas na sanie i kuligi. Planujecie? nie, najbliższy koń w jakimś Uroczysku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dobry czas na sanie i kuligi. Planujecie? nie, najbliższy koń w jakimś Uroczysku jest My już byliśmy na dwóch kuligach Dzieckowych, ale też jeździłam Koń był mechaniczny, ale dobrej maści - służbowy To co trzeba mam elegancko poobijane, czekam na następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 wpadam na chwile złapac oddech i znowu pedze do Stasia ....opieka nad raczkujacym i zaczynajacym wstawanie maluchu jest niezwykle absorbującym zajeciem i bardzo męczącym tyle gimnastyki dawno nie miałam ..... ale usmiech i słodkie minki Stasia wynagradzają zmęczenie ....pozdrawiam wszystkich .....i wpadnę znowu na chwilę http://img691.imageshack.us/img691/4454/atas1.jpg ps....co z joolą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps....co z joolą ? też mi j brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 http://img691.imageshack.us/img691/4454/atas1.jpg Siódmy cud świata, prawda Ew-ka? Fajny, wygląda na... rezolutnego Tak, to dobre określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór... wpadam na piwo i szukam sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór ... czy zastałem Joolkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór... Ew-ka zazdraszczam i współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór ... Tola - ja codziennie sie ...kuliguję do pracy i z pracy ale jeszcze nie jezdem poobijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór... jezdem już remanen.... inwentaryzacyi i obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bry wieczór ... alem sie ... popisał chyba już wyczerpałem limit na ... jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku zapisałam, wydrukowałam, oprawiłam w ramki i na ścianie KK powiesiłam Już jedno postanowienie noworoczne znam, poproszę o inne. Postanawialiście coś?? Ew-ka, Staś popadnie w skrajną rozpacz, jak mu przyjdzie od Ciebie wyjechać, nie wiem, nie wiem co to się będzie działo Pewnie tylko H. z lekka się ucieszy, że Ty wrócisz we właściwe ramiona Ivonesca, czekamy na zdjęcia Maciejka AgaJ.G., gdzie Ty się podziewasz kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku zapisałam, wydrukowałam, oprawiłam w ramki i na ścianie KK powiesiłam z nudów porachowołech i musza pedzieć, że w przeszłym roku pieronym żeś sie lynioł ino 285 razy żeś cosik naszrajbowoł Bodzio w 2010 roku napisze conajmniej 570 postów PS. mo już 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam ....uff uff ...troszke odsapnełam po dzisiejszych ekstremalnych wygibasach ze Stasiem ..... i dochodzę do wniosku ,że to dobrze ze dzieci ma sie w młodszym wieku strasznie mnie bolą łopatki i ramiona jutro zapisałam sie na masaż pleców ..... a jakie postanowienia noworoczne ? ......może odwiedzić w tym roku siostrę albo zaprosić Ją do siebie i Jamlesa i Bodzia i Edzię i Renię ....wszak mieszkamy niedaleko siebie co Wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam ....uff uff ...troszke odsapnełam po dzisiejszych ekstremalnych wygibasach ze Stasiem ..... i dochodzę do wniosku ,że to dobrze ze dzieci ma sie w młodszym wieku strasznie mnie bolą łopatki i ramiona jutro zapisałam sie na masaż pleców ..... a jakie postanowienia noworoczne ? ......może odwiedzić w tym roku siostrę albo zaprosić Ją do siebie i Jamlesa i Bodzia i Edzię i Renię ....wszak mieszkamy niedaleko siebie co Wy na to ???? A mnie, to już nie zaprosi Kochani wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Nie pisałam trochę, bo dzień przed wigilią zmarł brat mojej mamy a mój chrzestny... Więc sami widzicie nastrój był do bani, ale tyle dobrego, że się już nie męczy... Poza tym nie przytyłam , nie schudłam, nie urosłam, nie wzbogaciłam się, nie zbiedniałam i choć jestem rok starsza wcale nie czuje się staro ps. Naprawdę się stęskniliście? ps. Ewuś gimnastyka jest świetna na oponki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts