Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :D

Kolejna fala mrozu zaliczona. Dziś już całkiem znośnie.

Śniegu po dachy, słonka brak, sarny rano podchodzą pod dom.

Dobry czas na sanie i kuligi. Planujecie?

Dobry czas na sanie i kuligi. Planujecie?

nie, najbliższy koń w jakimś Uroczysku jest :wink:

My już byliśmy na dwóch kuligach :lol:

Dzieckowych, ale też jeździłam :lol:

Koń był mechaniczny, ale dobrej maści - służbowy :wink:

To co trzeba mam elegancko poobijane, czekam na następny raz :lol: :lol:

wpadam na chwile złapac oddech i znowu pedze do Stasia ....opieka nad raczkujacym i zaczynajacym wstawanie maluchu jest niezwykle absorbującym zajeciem i bardzo męczącym :wink: tyle gimnastyki dawno nie miałam ..... :roll: ale usmiech i słodkie minki Stasia wynagradzają zmęczenie ....pozdrawiam wszystkich .....i wpadnę znowu na chwilę :D

http://img691.imageshack.us/img691/4454/atas1.jpg

ps....co z joolą ? :roll:

obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku :oops: :roll: 8) :D

zapisałam, wydrukowałam, oprawiłam w ramki i na ścianie KK powiesiłam :wink:

Już jedno postanowienie noworoczne znam, poproszę o inne. Postanawialiście coś??

Ew-ka, Staś popadnie w skrajną rozpacz, jak mu przyjdzie od Ciebie wyjechać, nie wiem, nie wiem co to się będzie działo :roll:

Pewnie tylko H. z lekka się ucieszy, że Ty wrócisz we właściwe ramiona :wink:

Ivonesca, czekamy na zdjęcia Maciejka

AgaJ.G., gdzie Ty się podziewasz kobieto?

obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku :oops: :roll: 8) :D

zapisałam, wydrukowałam, oprawiłam w ramki i na ścianie KK powiesiłam :wink:

z nudów porachowołech 8) i musza pedzieć, że w przeszłym roku pieronym żeś sie lynioł :evil:

ino 285 razy żeś cosik naszrajbowoł :-?

Bodzio w 2010 roku napisze conajmniej 570 postów

PS. mo już 9

witam ....uff uff ...troszke odsapnełam po dzisiejszych ekstremalnych wygibasach ze Stasiem ..... i dochodzę do wniosku ,że to dobrze ze dzieci ma sie w młodszym wieku :wink: strasznie mnie bolą łopatki i ramiona :( jutro zapisałam sie na masaż pleców .....

a jakie postanowienia noworoczne ? ......może odwiedzić w tym roku siostrę :lol: albo zaprosić Ją do siebie i Jamlesa i Bodzia i Edzię i Renię ....wszak mieszkamy niedaleko siebie :lol: co Wy na to ????

witam ....uff uff ...troszke odsapnełam po dzisiejszych ekstremalnych wygibasach ze Stasiem ..... i dochodzę do wniosku ,że to dobrze ze dzieci ma sie w młodszym wieku :wink: strasznie mnie bolą łopatki i ramiona :( jutro zapisałam sie na masaż pleców .....

a jakie postanowienia noworoczne ? ......może odwiedzić w tym roku siostrę :lol: albo zaprosić Ją do siebie i Jamlesa i Bodzia i Edzię i Renię ....wszak mieszkamy niedaleko siebie :lol: co Wy na to ????

A mnie, to już nie zaprosi :-? :wink:

Kochani wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :D

Nie pisałam trochę, bo dzień przed wigilią zmarł brat mojej mamy a mój chrzestny... Więc sami widzicie nastrój był do bani, ale tyle dobrego, że się już nie męczy...

Poza tym nie przytyłam :wink:, nie schudłam, nie urosłam, nie wzbogaciłam się, nie zbiedniałam i choć jestem rok starsza wcale nie czuje się staro :wink:

ps. Naprawdę się stęskniliście? 8)

ps. Ewuś gimnastyka jest świetna na oponki 8) Buziaki :D