Anna Wiśniewska 08.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zwariowałam ? oszalałam ? ...wcale mi to nie przeszkadza .....jestem babką i dobrze mi z tym Zwariowałaś, oszalałaś I fajnie, i tak ma być! Zazdroszczę Stasiowi takiej Babci! Ani ja nie miałam takiej, ani moi synkowie nie mają. Tylko jak Ty wytrzymasz rozłąkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 [ Tylko jak Ty wytrzymasz rozłąkę??? nie wiem ...naprawdę nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Bosze, jakie tu cuda Męskie oczywista Kochane baby - takie za/przystojniaki to z Waszej winy Bo to Kobiety generują te wyselekcjonowane nici DNA , te najpiękniejsze, najmądrzejsze, najbardziej wypasione. A chłopy tylko przenoszą dane o organie właściwym.. , znaczy się tym no..eeee, tym , po czym się poznaje. I tak z matki na syna, z babci na wnuka niesiemy ogienek zachwytu Co na powyższych zdjęciach widać, słychać i czuć. http://www.bankier.pl/static/att/61000/1963389_kawa3.jpg[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ilu tu przystojniaków!!! Takich w najsłodszym wydaniu To ja dorzucę swoich http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Jesienne-zmiany/z_anio_kami.sized.jpg http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Jesienne-zmiany/tom.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Aniu - dumna mamusiu ze swoich synków ...buziaki i gilg-gilgu od ciotki ew-ki to cudowny wiek i niezwykle wzruszający ....... Oskary przy takich wystepach w przedszkolu to Pikuś ...Pan Pikuś Moj Staszek juz w Krakowie .....nawet niezłą drogę mieli chociaz u nas od rana padał deszcz przy minus 2 st ....gołoledź ,szklanka i lodowisko na drodze ....masakra ...obawialiśmy sie okrutnie tego powrotu i jak wsiedli do samochodu to zwieracze puściły i Henio musiał mnie bardzo pocieszać Okna mam zamrożone kroplami deszczu ....widok śliczny i mało spotykany ale siedząc w domku przy kominku http://img341.imageshack.us/img341/74/aa1c.jpg Za to Kasia ugrzęzła w pociągu stojącym gdzies pomiędzy Warszawa a Krakowem juz ponad 2 godz i nie wiadomo kiedy ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 sobotni wieczór we dwoje .....wino ,kominek i .....śpiew czyli Radio Złote Przeboje http://img85.imageshack.us/img85/1058/a001t.jpg miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 My wieczór we dwoje mieliśmy wczoraj, chata była wolna a dziś na 20 jedziemy do kina, taki kaprys Ew-ka, to obie nasze córki koczują w pociągach teraz, Twoja z Warszawy do Krakowa, moja z Krakowa do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 My wieczór we dwoje mieliśmy wczoraj, chata była wolna a dziś na 20 jedziemy do kina, taki kaprys : co to znaczy młodość Ew-ka, to obie nasze córki koczują w pociągach teraz, Twoja z Warszawy do Krakowa, moja z Krakowa do Warszawy Moja córcia dojechała przed 20,oo czyli 7 godzin zamiast 3 uff uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 myslałam ,że dzisiaj było tragicznie ....myliłam sie ...teraz jest na zewnątrz TRAGICZNIE ....wszystko jest oblodzone ,kostka wkoło domu to lodowisko ,nie potrafiłam zrobic kilku kroków ...masakra Juz dzwoniłam do rodziców ,żeby rano nie wychodzili z domu bo gips murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To u nas nie jest tak źle. Zimno, wieje, wszędzie dużo śniegu, ale lodu nie ma na szczęście.Uważajcie tam na siebie Ewka! Dobrej nocy życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Cześć kochani. Stęsknilam sie za wami i ... jeszcze kiedys wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Anisia - witaj w KK .....nie wpadasz na kawkę od dawna ....co sie stanęło ? zapraszamy częściej Obudzilismy sie rano w egipskich ciemnościach .....ciemno ....zimno ..... brak prądu ......zaraz naskoczyłam na H. ze tyle razy mu mowiłam o małej butli gazowej turystycznej bo jak nam wyłącza prąd to nawet herbaty nie bedziemy mieli na czym ugotować ..... i wykrakałam ale na szczescie prąd włączyli o 9,oo ale do 12.oo kilka razy wyłączali .....szybko ugotowałam oboad .....nagrzalismy porzadnie dom ....kominek przygotowany do odpalenia i czekamy co nastąpi dalej ....a na zewnątrz FATALNIE .....lód skuł wszystko .....rosliny sa oblodzone ....stoja takie nieszcześliwe acz piękne ....w nowej lodowej szacie .....gałązki siegaja do ziemi powykrzywiane we wszystkich możliwych kierunkach .....bezlistne gałązki są całe zatopione w lodzie ....widoki są zapierające dech w piersiach ,ale szkoda ,że jest to również bardzo niebezpieczne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 obiecuję że ... poprawię swoją frekwencyję na forumie o ... 100% w stosunku do zejszłego roku zapisałam, wydrukowałam, oprawiłam w ramki i na ścianie KK powiesiłam z nudów porachowołech i musza pedzieć, że w przeszłym roku pieronym żeś sie lynioł ino 285 razy żeś cosik naszrajbowoł Bodzio w 2010 roku napisze conajmniej 570 postów PS. mo już 9 Tola - już nie masz co na ścianach wieszać ?? Jamles - obiecuję ... dzięki żeś mnie wyręczył w rachowaniu, choć ... jak to było z tą ustawą o ochronie danych ...statystycznych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ................... a jakie postanowienia noworoczne ? ......może odwiedzić w tym roku siostrę albo zaprosić Ją do siebie i Jamlesa i Bodzia i Edzię i Renię ....joolęwszak mieszkamy niedaleko siebie co Wy na to ???? A mnie, to już nie zaprosi ps. Naprawdę się stęskniliście? ............. nooooooooooo już sobie to wydrukowałem czekam na kolejne ... "postanowienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tak przy okazji ... witam wszystkich starych znajomych z KK i tych nowych młodych w rycerzy w rajtuzach - już ci oni będą lubymi... i stałymi bywalcami w kk za pare latek, skoro niektórzy już zaczynają tu pisać Ivo - Twoja córusia troche podobna do mojej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam i zapraszam do mojej Epoki Lodowcowej zamrożona róża w ogrodzie http://img36.imageshack.us/img36/1853/zima01.jpg berberys http://img294.imageshack.us/img294/3899/zima4.jpg furtka http://img513.imageshack.us/img513/4454/zima6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 cisza nastała w KK zasypało ,zamroziło czy wywiało ? Goraca kawka podana http://www.dunibusiness.pl/upload/B2B/3.0_Solutions/3.1_Hotel/3.1.4_Roomservice/3.1.4_img_A1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 kawa bez dodatków to pewnie dla mnie i j info pogodowe wczoraj naleciało ze 20cm białego ciulstwa pod śniegiem oczywiście ...... lód oleski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 [/size] pod śniegiem oczywiście ...... lód oleski i do Ciebie to nasze ciulstwo dolazło ? U nas od wczoraj pada śnieg ...puch przykrył lód i jest bajkowo, ale ja jeszcze z domu nie wyszłam wiec nie wiem jak sie chodzi . H. dzwonił żebym dzisiaj w domu lepiej została ...pewnie liczy na jakiś wykwintny obiadek ....a tu niespodzianka ....będzie wczorajszy kapuśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ....a tu niespodzianka ....będzie wczorajszy kapuśniak to dzisiaj będzie smaczniejszy u mnie już od wczoraj późnego wieczora nie sypie, ale napadało sporo, cyknąłbym jakieś fotki, ale aparat dostoł szłapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts