Ew-ka 08.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 coś Wam opowiem ........pamietacie zapewne jak pół roku temu opowiadalam ,że byłam z koleżankami na babskim combrze i po nim strasznie bolało mnie kolano ...otóż ból w kolanie odezwal mi sie jakis miesiąc temu a od 3 dni stal sie nie do wytrzymania ....poszlam na rentgen kolana i okazało sie ,że ze zdjecia wyszło ,że miałam złamaną kośc strzałkową pod kolanem !!!! teraz musze iść na rehabilitacje i dużo jeździc na rowerze ( przynosi ulgę ) .....a za kilka dni zamawiamy kwatere na narty i mam zagwozdke czy z kolanem bedzie ok .........buuuu ...ale sie porobiło H. powiedzial mi dzisiaj ,że tylko na jeden wieczór stracił mnie z oczu i juz narozrabiałam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No Ew-ka, rzeczywiście narozrabiałaś! Oby szybko poszło sobie precz! Aaa, i dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia urodzinowe CMOK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 mam nadzieję, że o tego L. chodzi http://www.sklep.bizpol.pl/images/piwo_lech_05.jpg ofkors nie lubię zimnych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a ja to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 coś Wam opowiem ........pamietacie zapewne jak pół roku temu opowiadalam ,że byłam z koleżankami na babskim combrze i po nim strasznie bolało mnie kolano ...otóż ból w kolanie odezwal mi sie jakis miesiąc temu a od 3 dni stal sie nie do wytrzymania ....poszlam na rentgen kolana i okazało sie ,że ze zdjecia wyszło ,że miałam złamaną kośc strzałkową pod kolanem !!!! teraz musze iść na rehabilitacje i dużo jeździc na rowerze ( przynosi ulgę ) .....a za kilka dni zamawiamy kwatere na narty i mam zagwozdke czy z kolanem bedzie ok .........buuuu ...ale sie porobiło H. powiedzial mi dzisiaj ,że tylko na jeden wieczór stracił mnie z oczu i juz narozrabiałam ..... Ew-ka no będzie ok, no musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ew-ka, myślę też, że martwisz się na zapas. Na takiej babeczce jak Ty, wszystko musi się dobrze zrastać :) Paty, wspaniałe wspomnienia wróciły patrząc na Twoje fotki...Tak mi żal, że w tym roku tam się nie wybiorę..... A u nas upalik, słoneczko...i PRACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 uff ...jak gorąco .....uff .....jak gorąco witam gorąco wszystkich zmarzluchów wróciłam z Krk ......w piątek rano H. rzucił pomysł na wyjazd -niespodzinkę motortem do wnusia .....szybka decyzja i o 10,oo wsiedlismy na rumaka i .....zrobiliśmy sobie piekna wycieczke Doliną Prądnika ( z popasem w Ogrodzieńcu ) .....Miny dzieciaków -bezcenne , kiedy podjechalismy pod ich blok własnie odprowadzali do samochodu koleżanke i oczy przecierali ze zdumienia :)Stas wniebowziety i przez 2 dni nie odpuszczał dziadziowi ani na chwilkę .....wczoraj o 13 musielismy juz wracac do domu (wieczorna impreza u przyjaciól) i jechalismy w 47st upale !!!! po raz pierwszy bez kurtek -w samych koszulkach a i tak było gorąco ,ale było suuuuper !!!! Tola jeszcze sie nie meldowała? pisalam do niej sms ale nie odpowiada .....buuuu Ania, Magi, Amtla dzieki za dobre słowo ...ale kolano boli jak diabli ...jutro uderzam znowu w doktory czy to dobry moment na zimnego L . ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 uff ...jak gorąco .....uff .....jak gorąco czy to dobry moment na zimnego L . ??? [ATTACH=CONFIG]16293[/ATTACH] przed karnymi ..... chyba to bardzo dobry moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ewka jeszcze ze trzy przytargaj ...... gorycz porażki cza zalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ewka jeszcze ze trzy przytargaj ...... gorycz porażki cza zalać wieczorem przytargam za zwycięstwo Hiszpanii:wiggle: ps..Tola wróciła ....niebawem sie zamelduje ....kto ma dyżur na zapleczu ? czysto jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 wieczorem przytargam za zwycięstwo Hiszpanii:wiggle: ps..Tola wróciła ....niebawem sie zamelduje ....kto ma dyżur na zapleczu ? czysto jest? przecież tam nikt nie wchodził no chyba, że Bodzio i co z tą naszą Ziabom ........ Paty....... gadaj, Ty pewnie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 i co z tą naszą Ziabom ........ Paty....... gadaj, Ty pewnie wiesz Ziaba ostatni wpis miała 16 czerwca ......troszke długo sie nie melduje ...martwie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dobra, żeby nie było, że wróciła i nie zajrzała...zagląda więc Ale upał, prawdziwie włoski klimat na Podlasiu...nie narzekam wcale, a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Melduje , że zaplecze jest ...suche i puste jakiejś grappy bym sie napił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.07.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 jestem, jestem...................jęzor wisi po pas pic się chce, susza.........................po wczasowe wspominki ciągną się od środy do wczorajszego dnia włącznie................Panie na prawo Panowie na mecze.................cudowne babskie wieczory na tarasie naszej ulubionej knajpki....................dzisiaj kacor gigantos..............a do roboty iśc trzeba..................dobrze że te mecze co 4 lata bo by człowiek w alkoholizm wpadł jak nic........... do Ziaby jutro dzwonknę zobaczę co z nią.................pewnie gdzieś sie szlaja albo gości ma................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 dziendoberek u nas nieźle wczoraj popadało , ale strat nie odnotowałam .....za to krótko przed deszczem zdążylismy skosić trawnik ...... i teraz jest krótki i nawodniony zapraszam na poranna kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Chwalony ( śledź solony ) Uziabuję Was ususona . U mnie szał ciał i ogólna głupawka. Jedno wyjeżdża , drugie wraca, trzecie nie wróciło, kot ryczy, pies czegoś chce, drugi pies niczego nie chce i nie wiadomo czemu.. Łagodnych opadów życzę wszystkim. Ekhm.....no może niektórym nie opadów i nie łagodnych. Żeby nie było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Chwalony ( śledź solony ) Uziabuję Was ususona . U mnie szał ciał i ogólna głupawka. Jedno wyjeżdża , drugie wraca, trzecie nie wróciło, kot ryczy, pies czegoś chce, drugi pies niczego nie chce i nie wiadomo czemu.. Łagodnych opadów życzę wszystkim. Ekhm.....no może niektórym nie opadów i nie łagodnych. Żeby nie było .. Ziabka ......buźka ze sie pokazałaś i ......baty na pupę za tak długie milczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ziabka ...........baty na pupę za tak długie milczenie ............ http://www.mastercolt.pl/media/products/489/images/thumbnail/large_DSC02119.JPG?updated_at=1264524784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzisiaj jest DZIEŃ KLEPANIA PUPY http://www.legnica24.net/news.php?id=48452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts