Yacek 03.12.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 kwadraciku, pogratulować wytrwałości w spełnianiu wróżb andrzejkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.12.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Yacek, za wcześnie gratulujesz. Do Poznania pojechaliśmy po wróżby a nie po ich spełnienie. Spełnienie na wiosnę z hodowli już bliżej nas, prawdopodobnie "Kampinoski Raj". Popieramy patriotyzm lokalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 03.12.2002 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 więc wychodzi na to że nie bardzo zrozumiałem twoją poprzednią wypowiedź o wróżbach , a z tej wnoszę że jesteś hodowcą psów - jeżeli znowu się pomyliłem to wybacz i popraw mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.12.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Sorry, ale niestety mam kłopoty z wysławianiem się. Ale w kawiarni, gdzie podają % to chyba norma . Nie jestem hodowcą, nie mam psa, chcę miec psa, pojechałem na wystawę obejrzeć w jednym miejscu wiele ras i najbardziej spodobał mi się Berneński Pies Pasterski. Jeśli zrozumiałeś, stawiam kolejkę! Jeśli nie, więcej już nie pijemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.12.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 HejTrochę tu pustawo.CZARNEGO RUMUNA poproszę na wzmocnienie.Wszystko wali mi się na głowę.http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/brick1.gif To chyba przez ten zbliżający się koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 06.12.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Wszystkim Mikołajom i urodzonym w tym dniu Forumowiczom najlepsze życzenia składa Renia!! Yacku, gdzie ten torcik? Mam nadzieję, że pamiętałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.12.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Witam,znajdzie sie jeszcze miejsce dla mnie ?http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/xmas.gifPozdrawiam mikołajkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 06.12.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Gajka witaj! Wszyscy chyba czekają na Świętego M... i kawiarnię omijają. Nie wiedzą, że tu są najlepsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.12.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 http://www.afternight.com/smiles/thankyou.gif No własnie; muzyczka świateczna gra, słychać dzwoneczki a nas niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 jestem z wami czytam forum, słucham listy p. Marka( trójka),dziś pożegnaliśmy dekarzy bez euforii, ich błędy, niedoróbki,niedouczenie zostały nam na głowie na długie zimowe wieczory,byle do wiosny- do zajączka .... no to chluśniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.12.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Chluśniem, chluśniem, każdy powód dobry. Byle nie na smutno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2002 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 no to zaśpiewajmy razem, ale wkoło jest wesoło... a teraz idziemytylko na jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.12.2002 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No teraz to powinno tutaj się roić od strudzonych Świetych A tu tylko propozycje zalewania robaka:sad: Może zapomnieliście że zaczął nam się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 06.12.2002 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 SOOOOOOOOOOrrrrrrrrrrrki... że tak późno wpadam, ale prosto z drogi, a wrocek 340 kilometrów daleki ledwo wpadłem i już jestem z wami ! Oczywiście Nicola nie zpomniałem ! BAAArman proszę wnieść tort !!! i kolejkę każdemu na mój rachunek urodziny ma się raz w roku !!!! i proszę o muzyczkę odpowiednią!!! Jak się bawić to się bawić ...!!! jak budowac to budowac !! Może ktoś szampana ? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-12-06 22:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.12.2002 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Yacek, dopiero teraz "rozszyfrowałem" Twojego ostaniego posta (że miałeś wczoraj urodziny). Twoje zdrowie! Stawiam Żubrówkę z sokiem jabłkowym . Kierowcy z Lolka mogą się wreszcie napić czegoś mocniejszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 07.12.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 ..... aaaaa ktoooo się w gruuuudniu urodził!!!!powstaaaań powstaaaań powstań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 07.12.2002 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 ........jakzes wypił to se nalej i drugiemu podaj dalej......http://www.afternight.com/smiles/pint1.gif http://www.afternight.com/smiles/birthday.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.12.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/super.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.12.2002 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 to za nasze zdrowie !!... i oby wszystkim marzenia szybko się ziściły!!! w górę serca!!! HEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.12.2002 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 ckwadrat, "szrlotka" jest super ale ja niestety nie mogem mieszać trunków słaba głowa ! ale kolejkę jaśka z lodem i colą zawsze chętnie powtórzę !!! Zdrówko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts