Molly 10.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 "w rosole" jestes? To będzie troszkę później:) Na razie pławię się w samej szczęśliwości, zwłaszcza, że dzisiaj piąteczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzisiaj taki wygwizdów, że po spacerze tyłek zamarznięty godzinę dochodził do siebie . A niby słoneczko, ptaszki ćwierkają. I na tę okoliczność poczyniłam prócz rosołu zimne nóżki. Dokładam jeszcze faworki ( już kupne, ale za to jaaaaaaakie !! ) http://shenn.pl/obrazy/czwartek4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ziaba - też dzisiaj kupiłam ....ale dobre skubane a oprócz tego dzisiaj mam zamiar popełnić deser Pavlovej i jak się uda ( a co się ma nie udać )podać w niedzielę po obiedzie (mam gości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 deser zrobiony i zjedzony .......pamiętacie jak dzieciaki w przedszkolu wylizywały talerze ,kiedy im smakowało ? tak H. wyczyścił swój talerzyk po deserku niebo w gębie to mało pozwiedzane ..... a potrzeba tylko 1 granatu (sic!) śmietany 30% i krążka bezowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O rany jakie słodkie pyszności:)Ew-kaKupiłaś do tego deseru gotowe małe bezy? Musiało super smakować, bo wygląda bajecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 10.02.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzień dobry dzieci, wyrodny tata jest naprawdę zdziwiony, że ten wątek jeszcze istnieje... No cóż wygląda na to, że może jeszcze raz porwę się na to szaleństwo i wybuduję drugi dom. Będę się musiał nauczyć od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Loniu ??? o matuchno kochana, jak dobrze, że nocą KK wysprzątałam, braki magazynowe uzupełniłam, bo jak nic, ze stanowiska szefowej poleciałabym na zbity pysk Podać coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Podać coś?? piwo, seta, galareta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 sprawdzę czy ta ostatnia odpowiednio się trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Loniu, Ojcze Założycielu... Wielkie Oko O.Z czuwa nad swoim dziełem. A my tu bez transparentów, gołych ud i fajerwerków. No obciach po całości. Ewuś, ten deser do wylizywania to taka prościzna że zbyt proste. Położyć, na położone nałożyć a potem przyłożyć ?? Tez poczynię tak samo. Odgapione nie tuczy .Sie goście ucieszą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 dzieńdoberek mróz bardzo polubił nasze rejony ....... raniutko było -20st ale teraz słoneczko już ostro świeci- więc mam widoki na palemkę i tropiki Loniu - nie musisz budować drugiego domu ,żeby w KK wypić kawusię molly - krążki kupiłam w cukierni ,ale myślę że taki deserek można zrobić w pucharku z małymi bezikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Odgapione nie tuczy ... święte słowa:yes: ...wczoraj na babskim wieczorze - jadłam ciasto marchewkowe - pychota !!!! też odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Witam wszystkich:)U mnie dzisiaj także mróz okropny, całe -19CChociaż w tej chwili słonko zaczyna przyświecać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 jamles twoja seta, a galaretę zaraz tola poda http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/wake_up_320.gif ale może jednak skusisz się na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 pozazdrościć http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/usa-przezyli-razem-65-lat-zmarli-tego-samego-dnia,1,5023962,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 o tak, zgadzam się, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Może tak po pączusiu dla osłody:) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 molly - krążki kupiłam w cukierni ,ale myślę że taki deserek można zrobić w pucharku z małymi bezikami Dzięki:)chciałam się tylko upewnić, że to na prawdę tak prosty przepis- uwielbiam takie łatwe sposoby na takie cudeńka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 jamles ale może jednak skusisz się na kawkę teraz jestem skuszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 11.02.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 jamles kawka dla Ciebie http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts