Molly 07.04.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Pogodnych Świąt oraz obfitego dyngusa wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 czy ktoś głodny albo spragniony ???? może coś na trawienie podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 trochę spóźniony http://www.pwodzianna.republika.pl/sea/Chlust.jpg teraz mogę zaspokoić pragnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich bardzo serdecznie Oj dawno mnie tu nie było. Się straszliwie kajam i na dobry początek małe co nieco. http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 10.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witamy:)Piękne te oponki- takie apetyczne, ale nic nie wcisnę..lepiej się czego napiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Oj dawno mnie tu nie było. Się straszliwie kajam i na dobry początek małe co nieco. będzie wybaczone jak oponki będą przynajmniej raz w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Maluszek !!:no: Się nie kajaj, ino tu bywaj. Podmeldowywuję kwitnienie fiołków i stan totalnego niemoralnego lenistwa na tarasowym leżaku w słonku. ps. pokazała się przed świętami francuska kapusta młoda w specyficznym kształcie cykorii. Niebo w gembie,normalnie odlot z dodatkiem oliwy i koperku. , a w moim sklepiku młode ziemniaki po 1.49 , koooocham wiosnę. Za to leżakowanie oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam serdecznie -poświątecznie i Maluszek sie pojawił ....niczym zajączek wielkanocny kawa i ciacho dla łasuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kochani, A ja wpadłam zaprosić WSPANIAŁE TOWARZYSTWO KAWIARNIANE do wzięcia udziału w kolejnej aukcji.Do zebrania mamy 1400 zł. zresztą szczegóły tutaj http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?234-AUKCJA-Turnus-wakacyjny-dla-dwójki pozdrawiam słonecznie Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.04.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 13-go w piątek od rana u mnie świeci słoneczko ale tak naprawdę teraz to przydałby się deszczyk bo wszystko wyłazi spod ziemi ma ktoś ochotę na kawusię i ciacho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ..... ale tak naprawdę teraz to przydałby się deszczyk bo wszystko wyłazi spod ziemi no i wykrakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 no i wykrakała u mnie dalej sucho ............ i świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.04.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Rano szaro buro że spod kołdry szkoda było wyłazić. Potem lało jak jasny gwint i trzeba było w kominku palić, bo jakoś po kościach ciągnąć zaczęło. Potem wylazło słonko, potem się zrobiło ciepło, potem duszno w chałupie, że drzwi na taras cięgiem otwarte ..Za chwilkę wypad na ognisko do znajomków. Kwiecień plecień. Na wszelki wypadek zabieram ciepłe rękawice jak by okazało się, że po drodze jaki kulig da się zorganizować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Potem lało jak jasny gwint . nadal sucho ....ani kropeleczka nie spadła więc trza było węże rozwijać i ciurkać na roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.04.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Jak to wszystko bywa na wspak..leje nie tym co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzisiaj u mnie od rana szaro buro i mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ..... i pada ....i wieje ....i szaro-buro ....brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pada, leje, kapie. I wszystko oszalało ! tulipany na wyścigi, konwalie jak podlewarowane, azalie już się barwią o trawniku nie piszę, bo moje wszystkie 4 ogoniaste pasą się na nim jak kozy I przyjdzie od jutra ciepełko a za nim idą hektary, heeeeektary zagonków z truskawkami...takimi wysmażonymi w słońcu, pachnącymi w łubiankach http://www.rhein-erft-online.ksta.de/ks/images/mdsBild/1238746111625l.jpg i oczywiście botwinka !! do chłodnika http://restauracjadomowa.blox.pl/resource/100_1148.JPG nie mogę patrzeć na te obrazki norrmalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ...i szparagi .....mniam mniam i u mnie leje ......ale od jutra ma być słoneczko ps... dzisiaj o świcie moja mamcia zrobiła mi alarm zdrowotny ....właśnie wróciłyśmy od doktorów -wszystko w porządku ...uff uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 U mnie przed wczoraj ( znaczy w sobotę) lekko padało, w niedzielę lało jak diabli, a dziś też szaro, baaardzo brzydko i baaardzo mokro... Leje... Ma być podobno cieplej... ale kiedy? Trawę wysiałam... tam gdzie brakowało... Wzejdzie, bo podlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts