Aga J.G 15.09.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 super będzie się spotkać, ma nadzieję że choć chwilke pogadamy, bo mam bardzo napiety plan w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Zgodnie z życzeniem , melduję się Edziu i stawiam kawkę - dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Zgodnie z życzeniem , melduję się Edziu i stawiam kawkę - dla wszystkich Wiedziałam Malka, że na Ciebie można liczyć Ciekawe czy szefowa nam tu dziś coś zaserwuje, na otwarcie kawiarni po remoncie:stirthepot: Księżyc czerwony ktoś obserwował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 I ja sie melduje i raz jeszcze dziękuje za piękne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Księżyc obserwowałam 2 razy ....o 1:00 kiedy świecił niesamowicie jasno i miałam wrażenie ze na zewnątrz pala sie światła i drugi raz o 4:25 gdy juz było częściowe zaćmienie ....ale jestem rozczarowana bo myślałam ze będzie bliżej ...na niektórych zdjęciach w internecie miało sie wrazenie ,ze jest na wyciagnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.09.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 A piwa, jak nie było, tak ni ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Z telefonu nie mogę wkleić obrazka piwa ale chętnie Ci opisze ....a wiec wyobraź sobie butelkę ,oszronione szkło parzy Ci rękę , rozglądasz sie za otwieraczem ....jest ! I nagle słyszysz ten charakterystyczny psyk..... Szukasz szklanke ,nie -nie będziesz szukał ....przechylisz butelkę i złocisty ,zimniusienki płyn spłynie prosto do gardła ..... Jeszcze tylko głośne beknięcie na znak zadowolenia .... I idziesz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Och, jak dobrze, że pijam wino zamiast piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 dziendoberek dzisiaj Dzień Kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Skoro tak Mówisz Ew-ka to siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.09.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 A mnie jakieś choróbsko dopadło. Nawet na papierosa nie mam ochoty Szkoda bo na Everest się wybierałam... znaczy film Everest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Edzia jak na papieroska Cię nie ciągnie ...to poważna sprawa Gorąca herbatka z malin do tego soczek z czarnego bzu i powinno pomóc My poszliśmy na " Młodość" - polecam i dla uśmiechu, i dla wzruszenia, i dla muzyki, i dla pięknych okoliczności przyrody .......kiedy film się kończy na sali panuje niesamowita cisza ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 mój kubeczek z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.09.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Edzia jak na papieroska Cię nie ciągnie ...to poważna sprawa Gorąca herbatka z malin do tego soczek z czarnego bzu i powinno pomóc My poszliśmy na " Młodość" - polecam i dla uśmiechu, i dla wzruszenia, i dla muzyki, i dla pięknych okoliczności przyrody .......kiedy film się kończy na sali panuje niesamowita cisza ......... Ew-ka też się martwię tym papierosem Na Everest umówiłam się z koleżanką a Twój opis filmu "Młodość" jak z filmu "Lato w Prowansji"-też piękne krajobrazy, piękna muzyczka, lekka fabuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-36737 wkleiłam zwiastun Młodości ......to nie jest lekki film raczej melancholijny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ciekawe czy szefowa nam tu dziś coś zaserwuje, na otwarcie kawiarni po remoncie:stirthepot: szefowa nie ma czasu na kawę, szefowa biega i katering do kawiarni załatwia nie wiem, czy Maluszek zapewniać będzie oponki jak dawniej...więc szukam dodatkowych źródeł kalorii Jea, targam beczki z piwem na zaplecze...targam...o matko, jakie to ciężkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A mnie jakieś choróbsko dopadło. Nawet na papierosa nie mam ochoty Szkoda bo na Everest się wybierałam... znaczy film Everest. Miro był, mówi że super. Zdrowiej Edzia i idź. Ścierą bar przejechałam, ręką pot z czoła otarłam...rola szefowej takiego przybytku łatwa nie jest, o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 OTWARTE ZAPRASZAM http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/07/29/5e/20/hotel-stara-gorzelnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 http://www.tapeta-kufle-zboze-chmiel-piwa-beczka.na-telefon.org/tapety/kufle-zboze-chmiel-piwa-beczka.jpeg Pomogłam Toli przytargać beczki ....I Wasze ZDRÓWKO FORUMOWE CHŁOPAKI.....z okazji Waszego Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 dzień dobry w poniedziałek ....jeszcze dużo słońca, więc zapowiada sie piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts