EDZIA 05.10.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dzięki Ew-ka , Dzień rzeczywiście piękny a mnie szlag mnie trafia, bo tyle pracy przy domu miałam zaplanowane a.... zostałam uziemiona w Krakowie przez przynajmniej miesiąc:( Ot życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Edzia tez by mnie trzęsło jakby mi kto plany pomieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Oj to teraz trzeba się regularnie meldować skoro szefowa się tak napracowała. A Bodzia jeszcze te krzynki nie skusiły Bo Jamles to już pisał że nie może Pozdrawiam i widzę że Ci co krótko na spotkaniu byli kubka nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Edzia tez by mnie trzęsło jakby mi kto plany pomieszał Ew-ka to życie tak planami zamieszało. Mieliśmy od czwartku iść na urlop i na wsi koło domku popracować, do zimy się przygotować a tu.... w niedzielę wieczorem Marek w klinice wylądował, wczoraj miał operację oka i wyglądało to bardzo nieciekawie, był w bardzo kiepskiej formie. Dziś już w domu i zdecydowanie nastrój lepszy. Teraz tylko trzeba czekać i wierzyć, że niebawem wzrok odzyska. Aga koniecznie trzeba do Kawiarni wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Edzia dużo zdrówka dla męża.Jak nic trzeba wrócić do czasów kiedy dzień zaczynałam lub kończyłam z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Edzia dużo zdrówka dla męża. Jak nic trzeba wrócić do czasów kiedy dzień zaczynałam lub kończyłam z FM Dziękuję, Koniecznie rano na kawę tu trzeba wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Edzia !!!! ale się porobiło ...... ale to oko tak samo z siebie czy jakiś uraz ??? tak czy inaczej trzymam kciuki za powrót do zdrówka i dobre patrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 a kawa dzisiaj dla wszystkich ,którzy jeszcze nie wstali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dzięki Ewa, ja dzisiaj z późniejszą pobudką bo na nic do pracy. Za to może jutro uda się zostawić wcześnie rano kawę dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.10.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Edzia !!!! ale się porobiło ...... ale to oko tak samo z siebie czy jakiś uraz ??? tak czy inaczej trzymam kciuki za powrót do zdrówka i dobre patrzenie Ew-ka tak samo z siebie. M jest krótkowidzem w dodatku ma osłabione drugie oko. Operacja 3 lat temu- odkleiła się siatkówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Edziu, nie bij ale mocno przytulam M by szybko wracał do zdrowia, bo....mam w tym prywatny interes I ludzieeeeee jest aukcja dla Tomka link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.10.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Edziu, nie bij ale mocno przytulam M by szybko wracał do zdrowia, bo....mam w tym prywatny interes I ludzieeeeee jest aukcja dla Tomka link w stopce Ew-ka, Aga dziękuję za kciuki:):) jestem dobrej myśli Malka M dość słusznej postury, miejsca do przytulania styknie ja chucham, przytulam, żeby jak najszybciej wyzdrowiał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Edzia, wyściskaj Mareczka z całych sił ode mnie. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze wygoiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Może Jamles zajrzy na gyburstag wpadłem .... Sto Lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jamles, zajrzyj na zaplecze, zostawiłam coś, co lubisz (no chyba że smak Ci się zmienił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 specjalnytyskiżubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 na gyburstag wpadłem .... Sto Lot Dzięki Jak braknie, to doniosę. http://gospodazbojnicka.pl/wp-content/uploads/2014/05/tyskie-srody.jpg Zapraszam do baru http://www.hotelhydepark.org/wp-content/uploads/2013/03/bars.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jea, jeszcze raz wszystkiego Naj, naj i Wielkie Luuuuuuuuuuuuuu za Twoje zdrowie. Pamiętacie, jak tym toastem opijaliśmy każdy okrągły post. A jakby tak te wszystkie trunki na licytacji dla Tomka wystawić ..........hmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Króliku, ja za Twoje zdrowie dziś wieczór piję??? nie wiedziałam ale tym bardziej mi miło jak już wiem Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Króliku, ja za Twoje zdrowie dziś wieczór piję??? nie wiedziałam ale tym bardziej mi miło jak już wiem Sto lat Dzięki serdeczne...a pompke do materaca masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts