EDZIA 17.03.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Patrzcie dziewczyny jakie to wszystko niesprawiedliwe. Wy się męczycie z dietką żeby schudnąć podejrzewam Jaga a ja nie z tych ambitnych Edź [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-17 13:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.03.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Jaga mnie przeciwnie to jedyna dieta dla mnie skuteczna! (Nie jestem jej akwizytorką!)Kazda inna nic nie daje 0 ubytek KG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.03.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Witam mile panie, bo panowie chyba ostatnio tu nie zagladaja Ja tez ciagle probuje sie odchudzac, i ostatnio nawet mi to wychodzi. Nie stosuje zadnej diety, tylko zaczelam cwiczyc. Na razie 3 tygodnie i minus 3 kilo. Moze malo ale powoli, stale w dol! Ja do diet nie mam jakos przekonania, chociaz kolezanka zastosowala 13-dniowa i schudla 5 kg co widac, jest juz 3 tygodnie po i waga nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.03.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A tymczasem może by tak kawusię z bita śmietanką? tak dietetycznie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A wiecie, że mi od niepamiętnych czasów przyszła ochota na kawę parzoną po turecku. Gorzką i bez śmietanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 17.03.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Agacka, moja siostra też była na tej diecie i rezultat był niesamowity (jak już wcześniej pisałam). Dla mnie najlepsza jest dieta Diamondów (może nie przekręciłam nazwiska), której podstawą jest podział doby na trzy cykle, jedzenie surowych owoców i jarzyn, nie łączenie węglowodanów z białkami itd. To działa, ale niestety nie zimą - jest mi po prosu zbyt zimno przy takim jedzeniu. Uznałam, że jest już na tyle wiosennie, że można wznowić dietę, ale początek jest trudny. Edzia, trochę zazdroszczę mini figurki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 a ja od 6 miesiecy pije herabte..puerh..obrzydliwa 5 dziennie..i z 62 kg waze 52.. a co..a kawusie ze smietanka pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 17.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Ooo, Teska, przestań już ją pić, bo nam się zasuszysz A tak swoją drogą, to ciekawe. Myślałam, że to jakiś chwyt reklamowy, a to działa. Może i ja spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Teska, a jesz też? czy pozostajesz na herbacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.03.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Teska, nie gadaj, że Pu-erh jest taka obrzydliwa! Smakuje jak ziemia z doniczki, ale bywają gorsze rzeczy, nie? ). No a potem też przerzuciłam się na ćwiczenia i....super sprawa. Wtedy się nie tylko chudnie, ale człowiek widzi, że ma pośladki, i jakieś takie śmieszne na brzuchu (to podobno mięśnie!). Polecam, super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 17.03.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Też mam "takie śmieszne na brzuchu", ale toto coś na pewno nie nazywa się mięśnie i dlatego właśnie podjęłam walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Majka nie wiem czy to chwyt reklamowy..pije i jem normalnie znaczy jak zwykle czasem nawet przed spaniem Mi pomaga ..juz nie pije..i nie tyję.. o..rymło mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.03.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Jaga, Ty się lepiej upewnij, fachowców popytaj, może to jednak mięsień Ci się rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 17.03.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Ja też mam takie śmieszne na brzuchu...Tylko dzieci się z tego śmieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 17.03.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 On 2003-03-17 13:00, EDZIA wrote: Patrzcie dziewczyny jakie to wszystko niesprawiedliwe. Wy się męczycie z dietką żeby schudnąć a ja się męczę po to ,żeby m.in trochę przytyć Edzia, a ktos obiecywał, że bedzie sprawiedliwie i łatwo Głowa do góry, Ty utyjesz my schudniemy, zgodnie z porzekadłem: raz na górze, raz na dole Co to za herbata, pierwszy raz o niej słyszę. Dostepna w każdym, wiekszym markecie? Wujek, nie zartuj sobie z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.03.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Gajka, tak, Pu-erh jest ogólnodostępna i można ją dostać w różnych smakach: czyli tak jakbyś błotko z doniczki zmieszała np. z odrobiną cytryny A co do "śmiesznego na brzuchu" to jak widać - uderz w stół...itd Pozdrawiam wszystkich ze śmiesznymi brzuchami Jagna ze śmiesznym brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 17.03.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Witam! Potwierdzam dobrą opinię Jagi35 odnośnie diety Daymondów (sam nie pamiętam jak to się pisze:smile: Tu chodzi o samą zasadę, żeby przy posiłkach nie łączyć pewnych rzeczy ze sobą - obiadek: mięsko i surówka, lub ziemniaki i surówka, ale nie ziemniaki i mięso i takie tam. Człowiek się najada i smacznie zajada, a przy tym chudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 No i stało się z sympatycznej kawiareki zrobiliśmy jakiś fitnes gdzie ciągle o odchudzaniu i przytyciu. No dobra będę złosliwa i zamówię sobie o tej wielce niestosownej porze duże ciacho - njlepiej sernik ale pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Własnie wypiłam kawcie z bita smietanką...a co... MILUSIEGO DNIA...u mnie piekne słoneczko za okienkiem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 18.03.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Teska myślałam że tylko ja pracuję o tak nieludzkiej porze. A tu niespodzianka. Ja już też po kawce i również życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts