Maco 25.11.2002 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Teska, A to nieznam... A kiedy te teneory śpiwają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.11.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Maco o tym było ciut wcześniej 3.12 /wtorek/z okazji 10-lecia w Polsce Microsoftu odbędzie się telekoferencja z p.B i wystąpi 10 /chyba na dziesięciolecie/ młodych tenorów.No i padło hasło czy oprócz tenorów ktoś z Forum uświetni tę imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2002 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 to ja się dołączam do życzeń, ale teraz nie wypiję, bo jestemrobocie a nie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 WITAMZYCZE MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM BYWALCOM KAWIARENKI.. MACO...POLECAM POZDRAWIAMTESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 JAK ROBICIE TE SYMPATYCZNE BUZIACZKI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2002 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Wszyscy wytrzeźwieli? Dzięki kochani. Może powtórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Jak jeszcze nie wszyscy uleczyli kaca to polecam kefirek nic innego nie pomaga testowałam ostatnio po zakończonym etapie budowy - stan surowy zamknięty - domu mojej siostry! Za to domek przynajmniej jest sliczny!Miłego dnia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Czy komuś została jakaś niewysączona do dna butelczyna? Właśnie się dowiedziałam, że z mojego padniętego dysku nie uda się uratować ANI JEDNEGO BITU! A tam została skarbnica mojej wiedzy wszelakiej. Auuuuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 HI HI AGACKA DZIEKI ZA PODPOWIEDZ...KEFIREK...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 TESKA spójrz do prywatnych wiadomości.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 pewnie się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 YACEK.......dziekuje..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 LUSKA...WRRR:sad:( to zeczywiscie kiepsko...zostało mi ciut jasieczka....kcesz??Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 LUSKA nie przejmuj się pocieszę cię ( o ile to może cie pocieszyć) że miesiąc temu też cierpiałem z tego samego powodu !! od tamtej pory ważne dane archiwizuje podwójnie !! No ale na dysku 40 GB miałem prócz tego wiele (jak nie większość ) mojej ulubionej muzyki i nie tylko ..... Cięzka strata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 BARMANKU kochany polej tej miłej pani kolejkę... nie widzisz jak cierpi??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.11.2002 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Do Luśki - a co zrobiłaś z dyskiem, że nic się z niego nie odzyska? Jeśli od nowa go w całości nie zapisałaś to jest jeszcze szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2002 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Dzięki kochani za odzew. Już mi lepiej, Teska Co zrobiłam z dyskiem? Oddałam do autoryzowanego serwisu (komputerek Toshiba). A oni próbowali polubownie oraz mniej polubownie wyciągnąc z niego co sie da. No i nic się nie dało. Teraz pojechał do W-wy bo tam jest główny serwis, ale raczej nie dają nadziei. Teraz usilnie wszystkimi metodami staram się zapomnieć, co mi przepadło. Może ktoś zna jakiś dowcip? Może nawet być dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 TO OPOWIEM KAWAŁ.. ANSETEZJOLOG PYTA SIE PACJENTA.. -JAKA ZYCZY SOBIE PAN NARKOZE TANSZA CZY DROŻSZA?? =PACJENT SIE ZASTANAWIA I PO CHWILI MÓWI..POPROSZE TĄ TANSZĄ.. - A LEKARZ....OOOOO....ŚPIJ KOCHANIE ŚPIJ.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 I JESZCZE JEDEN DLA POPRAWIENIA HUMORKU ) przychodzi baba do lekarza i mowi.. - mam nadzieje ze jest pan lepszym lekarzem niz ten poprzedni.. -dlaczego?? -bo ten poprzedni na co innego leczył, a na co innego pacjenci umierali.. - no widzi pani, a u mnie umieraja na co ich lecze.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 I OSTATNI:smile: Egzamin na chirurga zdaje młoda kobieta, ktora po dotyku ma rozpoznac organy znajdujace sie w torbie. Wkłada rękę.. -To jest watroba.. Wyjmuje rzeczywiscie watroba..Znowu wkłada.. -Serce Wyjmuje serce.Znowu wkłada rekę do torby.. -kiełbasa.. Niech sie Pani zastanowi mówi lekarz.. -kiełbasa.. Jest Pani pewna?? -Tak! Kobieta wyjmuje reke z torby i rzeczywiscie trzyma kiełbasę..Na to lekarz do kolegi.. -Franek, jeżeli to jest kiełbasa, to czym my tę wódkę wczoraj zagryzaliśmy...?? hi hi juz wiecej nic nie pisze:smile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts