ewusia 14.07.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ivo, rodzinka i niestety nie zadowolą się szybkim obiadem, lubią przyjeżdżać do Polski (mieszkają we Francji) bo tu dobre jedzenie i nic nie kosztuje. Nie pomagają w niczym bo są w gościach . Ostatnio nawet pochwalili się że wolą przyjeżdżać do nas bo to taniej niż w Hiszpanii oh, mówię Wam, jak sobie o nich pomyślę to mi się portfel w kieszeni zamyka a tak mogłabym czas spędzić na działeczce.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 http://www.kultura.ahoj.pl/phorum/images/smiles/bry.gif Wreszcie się odkopałam z papierów na tyle by do Was tu zagladnąć! Co słychować?Opowiadajcie wszyscy! I Tradycyjne LUUUUUUU dla Wszytkich okraglaczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bry Aga jak brzózki, ocalały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No i sie zaklinowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 ewusia Ja też mam bardzo miły kierat zawodowy ale odpocząc jednak trzeba, bo akumulatorki się rozładowują a stres wypłukuje magnez co skutkuje strasznie bolesnymi skurczami (a napady mam coraz częściej ). Tyle, że jest jeden kłopot- na razie urlopu się nie da, może dopiero we wrześniu, może w październiku. A do tego wszystkiego musimy się przecież w sierpniu przeprowadzić. I jak to zrobić. W weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Starym sposobem drzwi, proszę się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Jak to maksiu mówił? "Bo wymienimy na nowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 bardzo, bardzo ładnie proszę bo zawołam maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 O qrczę, to działa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ania, boją się wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 W takim razie mamy na nie sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ivo, rodzinka i niestety nie zadowolą się szybkim obiadem, lubią przyjeżdżać do Polski (mieszkają we Francji) bo tu dobre jedzenie i nic nie kosztuje. Nie pomagają w niczym bo są w gościach . Ostatnio nawet pochwalili się że wolą przyjeżdżać do nas bo to taniej niż w Hiszpanii oh, mówię Wam, jak sobie o nich pomyślę to mi się portfel w kieszeni zamyka a tak mogłabym czas spędzić na działeczce.......... oj, ewusia .....myślałam że będzie lepiej ....w takim razie rzeczywiście nie wygląda to różowo .....ale będziemy z Tobą choć myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 ewusia jest duża szansa,żze tym Twoim gościom pogoda nie dopisze i za rok pojadą do Hiszpanii jednak A to o dobrym jedzeniu to dla Ciebie komplement! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ewusia, a wlasciwie to nie mozesz im odmowic przyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bry Aga jak brzózki, ocalały? Tak...brzózki ocalały choć nie wszytkie...część wycięta,część przesadzona...tak to bywa Nie wiem kiedy Maksiu Was oprowadzi ...a póki co: http://foto.onet.pl/upload/42/0/_294911_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ivo, rodzinka i niestety nie zadowolą się szybkim obiadem, lubią przyjeżdżać do Polski (mieszkają we Francji) bo tu dobre jedzenie i nic nie kosztuje. Nie pomagają w niczym bo są w gościach . Ostatnio nawet pochwalili się że wolą przyjeżdżać do nas bo to taniej niż w Hiszpanii oh, mówię Wam, jak sobie o nich pomyślę to mi się portfel w kieszeni zamyka a tak mogłabym czas spędzić na działeczce.......... oj, ewusia .....myślałam że będzie lepiej ....w takim razie rzeczywiście nie wygląda to różowo .....ale będziemy z Tobą choć myślami cieszę się "A to o dobrym jedzeniu to dla Ciebie komplement! " Aniu, mam nadzieję że tak jest mbz, niestey nie mogę, to jest szwagier z rodzinę .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Aga, muszę Ci powiedzić że Twoi goście byli lojalni i bez Twojej zgody nikt nie puścił pary z ust Na zdjęciu poznaję Madzię z mężem, a pozostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Tak zwana sytuacja bez wyjścia niestety Ale powtórzę- napewno nie będzie tak źle. W końcu to urlop! A rodzinka rodzinką- różnie bywa. Nie można chwasta wyrwać- tzreba polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Nie można chwasta wyrwać- tzreba polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts