Maluszek 19.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 O jaki fajny numerek mi się pojawił: 1666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Moment gołabki już się robią http://serwisy.gazeta.pl/im/1751/z1751829N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Proszę jak Madzia szybciutko o nas zadbała i już nam obiadek szykuje Szkoda tylko że nie mogę wyciągnąc tych gołąbków dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.08.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Qrcze dziewczyny, ja teraz jesc nie moge, bo graja nasi! Ale na razie cienizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 To na dobry apetyt przed gołąbkami http://www.posneg.com/fimages/drinks.jpg Już nasi zaczęli grać? Jaki jest wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Maluszek - ale to pięknie i apetycznie wygląda ...to tak na pobudzenie apetytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Aga..... dzisiaj gołabki czynię w realu. ryż już uprażony stoi. jak przyje z pracy to tylko kapystkę odparzyć z ogródeczka miesko z ryżem .. zawinąć i szus do gara i gotować.. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 19.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Dzięki emems, już z głodu umierałam. a gołabki to jest to Do obiadku w domku jakos dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.08.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Maluszku - niestety pierwszego seta przegrali, 25:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.08.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Madzia - dla mnie golabki to chyba wyzsza szkola jazdy, podziwiam cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 niepodziwiej tylko sama uczyń to najprostrze co może być mięso mielone wymieszać z ryżem gotowanym plus przyprawy i zawinąć w kapuche i do gara wrzucić i gotować... tylko ja przed gotowaniem smarze na patelni każdy gołąbek. są smaczniejsze.. a jak się ugotują z godzine to wlewam śmietane i tomat pomidorowy z mąką plus magi i inne takie i szus mężuś nakarmiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ale narobiliście mi ochoty na te gołąbki ...nie pamiętam kiedy robiłam ...zresztą tak jak i parę innych rzeczy, np.kopytka...co właśnie wczoraj wypomniał mi mąż .....przez to budowanie to uwsteczniłam się kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivonesca to ja ci przypomnę czasem a babe ziemniaczaną pamiętasz albo pyzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 pyzy jeszcze i owszem...ale babę ziemniaczaną nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Madzia dla mnie gołąbki to wyższa szkoła jazdy tak szczerze mówiąc to ogólnie gotowanie nie jest moją najmocniejszą stroną Jakś się w tym nie lubuje za to mam od tego męża wysmienity kucharz i co ważniejsze uwielbia to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ups....... to ja sorrki.. to moja regionalna potrawa ale bardzo szybka i pożywna z ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Oj jak grają Ci nasi siatkarze Narobili apetytu jednym meczem a teraz kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Raz w życiu udało mi się zrobić samej gołąbki Oj ci nasi siatkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 to LUUUUUUU pod te gołąbki i za siatkarzy coby lepiej im szło... A ile jest i z kim grają? http://www.cometdeli.com/cold-beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 19.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 niepodziwiej tylko sama uczyń to najprostrze co może być mięso mielone wymieszać z ryżem gotowanym plus przyprawy i zawinąć w kapuche i do gara wrzucić i gotować... tylko ja przed gotowaniem smarze na patelni każdy gołąbek. są smaczniejsze.. a jak się ugotują z godzine to wlewam śmietane i tomat pomidorowy z mąką plus magi i inne takie i szus mężuś nakarmiony Niby prostę ale ja nie znosze parzenia kapusty zawsze się albo poparzę albo gaz pozalewam wodę . Z przygotowania gołabków to najbardziej lubie je jeść . aha ciekawy sposób przygotowania gołąbeczków. Ja robię troszku nainaczej: w naczyniu żaroodpornym piekę pod przykryciem z dodatkiem rosołku w piekarniku, a pod koniec pieczenia na jakies 20 min. przed końcem otwieram pokrywkę i kapustka pięknie się rumieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.