Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • jamles

    4953

  • tola

    4546

  • tomek1950

    3920

  • Aga J.G

    3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niepodziwiej tylko sama uczyń :wink: :lol:

 

to najprostrze co może być mięso mielone wymieszać z ryżem gotowanym plus przyprawy i zawinąć w kapuche i do gara wrzucić i gotować... tylko ja przed gotowaniem smarze na patelni każdy gołąbek. są smaczniejsze.. a jak się ugotują z godzine to wlewam śmietane i tomat pomidorowy z mąką plus magi i inne takie i szus :D

 

mężuś nakarmiony :lol:

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/1078/#findComment-387623
Udostępnij na innych stronach

ale narobiliście mi ochoty na te gołąbki ;-)...nie pamiętam kiedy robiłam :oops: ...zresztą tak jak i parę innych rzeczy, np.kopytka...co właśnie wczoraj wypomniał mi mąż :lol: .....przez to budowanie to uwsteczniłam się kulinarnie 8)
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/1078/#findComment-387624
Udostępnij na innych stronach

Madzia dla mnie gołąbki to wyższa szkoła jazdy tak szczerze mówiąc to ogólnie gotowanie nie jest moją najmocniejszą stroną :cry:

Jakś się w tym nie lubuje za to mam od tego męża wysmienity kucharz i co ważniejsze uwielbia to robić :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/1078/#findComment-387635
Udostępnij na innych stronach

niepodziwiej tylko sama uczyń :wink: :lol:

 

to najprostrze co może być mięso mielone wymieszać z ryżem gotowanym plus przyprawy i zawinąć w kapuche i do gara wrzucić i gotować... tylko ja przed gotowaniem smarze na patelni każdy gołąbek. są smaczniejsze.. a jak się ugotują z godzine to wlewam śmietane i tomat pomidorowy z mąką plus magi i inne takie i szus :D

 

mężuś nakarmiony :lol:

 

Niby prostę ale ja nie znosze parzenia kapusty zawsze się albo poparzę albo gaz pozalewam wodę :oops: . Z przygotowania gołabków to najbardziej lubie je jeść 8) . aha ciekawy sposób przygotowania gołąbeczków. Ja robię troszku nainaczej: w naczyniu żaroodpornym piekę pod przykryciem z dodatkiem rosołku w piekarniku, a pod koniec pieczenia na jakies 20 min. przed końcem otwieram pokrywkę i kapustka pięknie się rumieni :lol:

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/1078/#findComment-387647
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...