mbz 05.06.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Co sie dzieje Taki gorac, a nikt nie zaglada do kawiarenki, zeby sie czegos napic! Ludzie, jak wy to wytrzymujecie??? Ja tam znowu sie schladzam, Szdom jeszcze raz dzieki za sikawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Szdom - dopiero teraz dotarłam po porannym powitaniu...uffff...gorąco..więc biorę wodę z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 A prosze Cię bardzo http://www.jach.hawaii.edu/JAClocal/images/clipart/Food/35-08_an.gif A u mnie okno od północy i chlodek cały dzień ... cóżeś taka zalatana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.06.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Faktycznie gorąco. Ja za to jestem szczęśliwa bo zarezewowałam sobie tydzień nad morzem (tylko ja i moje dziecko - mąż zrezygnował - polskie morze go nie pociąga). Dlatego postanowiłam wykupić tydzień pobytu, wziąć Misia, wsiąść w samochód i udać się w lipcu nad Bałtyk. Perspektywa szalenie miła. Dziś dzień z mineralną z cytrynką ale dojrzewam do kawki. Kto się przyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 jesssuuu....w słoncu 44 st.... wróciłam mokra Ciechanka a dokąd nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witam wszystkich po wyczerpującym przedpołudniu! ...a nie mówiłem kiedyś, że moja córka jest DEBEŚCIARA , Właśnie została ,,Małym mistrzem ortografii", w 200.000- mieście jest najlepsza w klasach 1-3 !!! Duże lody dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 qrcze, az tak goraco u ciebie Teska? dobrze, ze sobie siedze w klimatyzowanym biurze, ale juz sie boje myslec, co bedzie, jak stad wyjde i bede jechala samochodem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 mbz.....jak mam sobie wkleic taki ładny obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 mbz - dzięki, zajęło mi to całe przedpołudnie, bo zawiozłam na ten konkurs, oprócz córki, jeszcze jednago uczestnika i nauczycielkę. Córcia napisała bardzo trudny tekst BEZBŁĘDNIE czym wprawiła w osłupienie całą komisję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Teska, zobacz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 patrze bo obrazek juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian - GRATULACJE !!!Za zdrowie Mistrza Ortografii !!!http://obrazki.babiniec.pl/Ludzie/piwosz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Szdom - dzięki w imieniu MISTRZYNI!!! , Ja jestem tylko skromnym ojcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Córka skomentowała twój obrazek ,,Uderzające podobieństwo" - o co jej chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Buuuaaahaahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 A teraz mnie wywaliła sprzed swojego kompa, pa,pa, Mistrzynie mają pierszeństwo. Wieczorem będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian - przyłączam się do gratulacji i znów jest okazja :D:D Szdom -ja również mam okna od północy, ale już nawet tutaj czuje się upał, więc dzięki za wodę. idę przestawić samochód w cień (jak go znajdę ) a zalatana jestem, bo mamy 5-ciomiesięczne rozliczenie budżetu i szacowanie do końca roku ale już nie dużo mi zostało, chyba że cos szef sobie jeszcze przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 05.06.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No to troszkę roboty masz... A z tym chlodkiem to trochę przesadzilem, jednak przez okno wpada troche powietrza cieplego i nie jest tak rozowo No ale jak slysze, że ludzie się smażą na 40 stopniowym upale to od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Szdom u mnie na słoncu 44 st...a normalnie 32.....ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts