Szdom 05.06.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 A proszę Cię bardzo, nie krępuj się, używaj do woli....http://www.republika.pl/angloklub/niagara.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Teska niestety nie w Twoje okolice. Wybieram się do Karwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.06.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wody! Najlepiej dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 taaaaa tyle wody by wystarczyło i pewnie zaraz bym marudziła zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.06.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Tak sobie dzisiaj trochę pokukałem na tematy inne niż konkretne (brak czasu) i zauważyłem, ze się stara gwardia troszkie wykrusza Widac jak już ktoś wybuduje to odchodzi na zasłużony odpoczynek do budowlanej Walhali gdzie nadobne hurysy leją zimne piwo bez żadnych ograniczeń. A my biedne żuczki dalej musimy babrać się w cemencie. Za to pojawiło się sporo nowych "twarzy" Aż się łza w oku kręci jak się czyta posty z pytaniami co trzeba wmurować pod ławy fundamentowe Ciekawe ilu starych znajomych po przeprowadzce będzie tu jeszcze zaglądać ? Z tego co wyczytałem to do jesieni sporo najaktywniejszych forumowiczów się przeprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Qrcze, no, pic sie chce A moze i cos slodkiego by sie zjadlo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No dobra, bede zmykac, ostatni lyk wody przed wyjsciem i qrcze juz sie boje wyjsc na ten upal po dniu spedzonym w milym chlodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 05.06.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witam wszystkich, co dzisiaj podają w kawiarence, ja proszę kawałek kry lodowej. Nie da się żyć, od dwóch dni nie byłam na budowie, ale mąż mówi że niewiele stracuiłam, bo budowlańcy się roztopili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 zbiera sie na potężną burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Teska - burzy, burzy, burzy!!! nie ma czym oddychać.... Ivonesca - dzięki w imieniu córy Ciechanka - jeżeli szukasz mety w Karwii to napisz na priv! Oto tekst: MIĘDZYSZKOLNE DYKTANDO KLASY II-III W ogródku coś było nie w porządku. -Ktoś tam harcuje!- krzyknąłem i uważnie przyjrzałem się krzakom porzeczek. -Popatrz także na klomb z herbacianymi różami- rzekł mój najlepszy przyjaciel Krzysztof. Zauważyliśmy naszego kota czyhającego na ciemnożółte pszczółki. Lecz nagle zza góry rzodkiewek wychylił się jeż. Niósł na grzbiecie ciężkie jabłko i nieświeżą, pszenną bułeczkę. Na ten widok Krzyś zaczął chichotać, kot miauczeć, a ja ze strachu próbowałem czmychnąć na białą brzozę. A jeż nie przestraszył się nas i jakby nigdy nic, wyszedł przez dziurę w płocie na ulicę Matejki. Widzieliśmy go, jak przeszedł ruchliwe skrzyżowanie dwóch ulic i podążył do najbliższego parku. Na pewno czekało tam na niego stado głodnych jeżyków. Mistrzyni, jako jedyna napisała bezbłędnie (2xint.) wprawiająć szacowną komisję w osłupienie Humor z gadu-gadu: córka(10lat)- Czy ty chłopie na pewno masz 16 lat? On- No jasne, dlaczego pytasz? córka - A tak tylko, bo takie byki sadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian nawet tutaj straszysz ortografią No to na rozweselenie: Dziarski akwizytor dzwoni do drzwi. Otwiera mu pani i zanim zdążyła otworzyć usta i cokolwiek powiedzieć, gościu wpadł do domu, w salonie narozrzucał krowich "placków" i zaczyna nawijać: - Szanowna pani, jeżeli ten oto wspaniały odkurzacz firmy ... wyposażony w (tu długa lista opcji i gadżetów) nie posprząta tego wszystkiego, to ja, szanowna pani, zobowiązuję się to wszystko ZJEŚĆ!!! Tu efektowna pauza dla zrobienia efektu... Na to pani: - A keczup pan chce? - Keczup? - Bo ja się dopiero co wprowadziłam i nie mam jeszcze prądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 , ciekawe czy mu smakowało? Ortografią nie straszę, tylko chwalę się sukcesem córki, mój w tym udział....hmmmm... tylko genetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam wszystkich pięknie na początku pogodnego dnia, miejmy nadzieję, że upał będzie lżejszy, to i kawa lepiej WAM będzie smakować...z lodami i truskawkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.06.2003 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dzięki serdeczne, ale tradycyjny pączek też jest super do kawy.Zanosi sie na deszcz, a u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 tdxls - zanosi się na UPAŁ ! ...a pączuś mniam, czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 u mnie nareszcie jest czym oddychać....wieczorkiem troszeczkę padało..a teraz przyjemny chłodzik Witam wszystkich przy kawce i od rana pączusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.06.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 U nas tez nieźle. Trochę popadało i pogrzmiało. Naprawdę jest chociaż czym oddychać. Pora na kawkę więc się przyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.06.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Ciechanka Witam serdecznie.Jak tam strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 i dla mnie kawka, dla mnie !!! witam wszystkich !! u nas też na razie chłodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 06.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam wszystkich, kawa gotowa, a za oknem ciemno, duszno i wszyscy czekają na deszcz.... I otwarte okno nie pomaga - masakra. Krystian A jak u Ciebie było w podstawówce z ortografią? Bo po treści dyktanda widzę, że córa faktycznie zdolniacha. Niewielu dorosłych by napisało ten tekst bezbłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts