Luśka 26.11.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Teska, lubię Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 26.11.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 On 2002-11-26 19:02, Luśka wrote: Dzięki kochani za odzew. Już mi lepiej, Teska Co zrobiłam z dyskiem? Oddałam do autoryzowanego serwisu (komputerek Toshiba). co mi przepadło. Może ktoś zna jakiś dowcip? Może nawet być dobry... Nowa teoria ewolucji - może być ? http://arturmat.w.interia.pl/humor/grafiki/evolutio.jpg pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 LUSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2002 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Bohdanie1, brakuje ostatniego rysunku, co się dzieje z tą małpą, jak jej padnie dysk!!!!! Ale dzięki, pomogło:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.11.2002 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Luśka - właśnie wypaliłem sobie backup. Choć może faktycznie Twojemu dyskowi nic już nie pomoże, to dzięki Tobie zrobiłem pierwszy backup od blisko 5 lat. Ty to potrafisz zmobilizować człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 27.11.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Witam i łaczę się w bólu z Luśka chociaż na szczeście takich roblemów akurat nie mam.Pozdrawiam całą kawiarenkę i tych z bólem głowy tez, akcyza w dół trzeba korzystać...A może koledzy i koleżanki powiedzą mi jak się otrzymuje pocztę z wątków forum na swój adres. Bo co z kimś znajdę jedną falę to coś trafić nie mogę (coz nie zaglądam tutaj zbyt często ale to przez szefa $%^&*($#) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 27.11.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Jak dowcipy to dowcipy na poprawę humoru po utraconych bajtach: -Niedzielny poranek. Dziewczyna budzi się u poznanego dzień wcześniej na dyskotece chłopaka. Rozgląda się i mówi: - Mieszkanie też masz malutkie. Wymeldowując się z hotelu gość komunikuje w recepcji - Zasłałem wam łóżko. - Ależ nie trzeba było. Dziękujemy. - Dłobnostka. Hmmmmm żeby nie odbiegac zbytnio od tematyki całego forum: Zaraz z rana na budowie: - Panie majster, która godzina? - A wiesz. Ja też bym się napił - odpowiada majster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.11.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 http://piast.t19.ds.pwr.wroc.pl/~bary/funny/operababy.swf PS. Z dźwiękiem. [ Ta wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-11-27 12:58 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.11.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 dobre, dobre :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.11.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Oj dzięki Wam wszystkim, bardzo mi pomogło. A ten głupi dysk jak wolał paść to jego sprawa! Od tej chwili przestaję o nim myśleć i niech wesołe życie toczy się dalej! PS. Dzięki Frankai! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.11.2002 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Luśka, nie poddawaj się ! Jak jednej firmie się nie uda daj innej. Są różni spece ! A dane na pewnio tam są (raczej tródno jest o taką awarię żeby dane się skasowały, choć zdarzają się bardzo żadko i takie sytuacje) więc tylko zależy od doświadczenia. Ja bym na Twoim miejscu poszperał i znalazł firmę, która specjalizuje się w odzyskiwaniu danych z uszkodzonych dysków. Oni mają specjalistyczne narzędzia (zarówno mechaniczne jak i programy) i co najważniejsze mają wiedzę i unikalne doświadczenie. Zwykły serwis na pewno ma mniej doświadczeń i prawdopodobnie narzędzi. A na przyszłość to wypalać kopie. Ceny płyt są śmiesznie małe a taka kopia przydaje się nie tylko w przypadku awarii. Czasem sami coś skasujemy a potem szukamy i żałujemy. Ale mi się na kazania zebrało, ksiądz Maco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.11.2002 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Komputerek mam jeszcze na gwarancji, więc nie bardzo mogłam dać do nieautoryzowanego serwisu. Bardzo prosiłam, żeby w W-wie jeszcze popróbowali z niego coś wycisnąć, ale nikt mi niczego raczej nie obiecuje. Mea culpa z archiwizacją - bardzo boleśnie doświadczona grzesznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.11.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Grzesznica Luska nie łam się zawsze zło wychodzi na dobre więc czekaj cierpliwie i patrz co z tego wyniknie!A tymczasem szmpana proszę! przecież dziś piątek najpiękniejszy dzień tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 29.11.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Szampana tak od rana..... to co to będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 jak to co ...wróżby andrzejkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.11.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 oby były pomyślne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 POZDRAWIAM...I JAK WRÓZBY...) NIO I MAMY GRUDZIEN.... TESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.12.2002 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Mi wyszło, że za 24 dni przyjdzie Mikołaj, a równo za miesiąc moje dzieci znów się zestarzeją o rok [ Ta wiadomość była edytowana przez: Luśka dnia 2002-12-01 17:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.12.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 WITAJCIE... :smile: .....mi wyszło ze na wiosne wstawie okna:smile: i rusze dalej z budową.. Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.12.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 My po wróżby (decyzja odnośnie zakupu psa) pojechaliśmy wczoraj z Wawy aż do Poznania na wystawę psów. Wyszedł Berneńczyk, 40 kg żywej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts