tomek1950 07.09.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Co tu jest dzisiaj pite? WODA? Jak zwierzęta!Preev gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 nie tylko zwierzęta piją wodę a świeża wylewka to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 dziękuję wszystkim za zainteresowanie właśnie siadam do degustacji napitku, a od jutra znowu moje przygody z remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.09.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ......dzięki za gratulki..... i wszystkim miłego wieczoreczku ! J maksiu ...takiego piknego naczynia, to żem w życiu nie dostał ! - A jaką ma pojemność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam gartulki okrąglaczką Preev na kciku już za późno ale gratuluje zdania egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: wstyd by było gdybyś nie zdał tego egzaminu, mechanika kwantowa to 80% filozofii a tylko 20% logiki... tak że się obroniłeś..3,5 to taka ocena w równowadze... ani dobrze, ani zle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 tomek: jak zwierzęta mówisz... oj nie ładnie kolego, nie ładnie.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 jerzysio: pojemność ma słuszną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: wstyd by było gdybyś nie zdał tego egzaminu, mechanika kwantowa to 80% filozofii a tylko 20% logiki... tak że się obroniłeś..3,5 to taka ocena w równowadze... ani dobrze, ani zle :D i właśnie te 80% filozofii mnie uratowało choć zadanka do rozwiązania miały w sobie dużą dozę algebry co do napojów, to właśnie kończę pierwsze piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3 nie chcę się chwalić co mam z algebry wyższej, ale wyższej oceny ni ma chociaż całeczki to na analizie miałem a co do mechaniki płynów... hmm... własnie mi się zaczyna od przyszłego semestru mechanika teoretyczna (zawierająca płyny) + labolatorium i już się cieszę bo jest z taką młodą i ładną Panią Dr także będę na każdym wykładzie w pierwszym rzędzie siedział a na laborce to mierzenie lepkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Oj chłopcy ja nie wiem czy Wy o nauce czy o przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 po prostu trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: mechanika teoretyczna (zawierająca płyny) to tylko liźniecie tematu... a badanie lepkosci to mialem na laborkach z fizyki a co młodej pani dr to popieram w calej rozciaglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Oj panowie panowie Życzę miłej nocy i ciekawych snów....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: mechanika teoretyczna (zawierająca płyny) to tylko liźniecie tematu... a badanie lepkosci to mialem na laborkach z fizyki a co młodej pani dr to popieram w calej rozciaglosci niech Ci będzie, że miałeś ciężej na studiach choć zaciekawiłeś mnie tematem i zamierzam się popytać czy przypadkiem nie ma tego przedmiotu do wyboru u mnie na kierunku a tymczasem studia na bok i pozdrawiam wszystkich w to piękne wtorkowe popołudnie... (kurcze ciemno już, jak ten czas szybko leci) znaczy wieczór smacznych kolacyjków życzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 nikt nie twierdzi ze mialem ciężej.. miałem poprostu inne przedmioty masz racje ... studia na bok.. tymbardsziej ze juz dawno skonczone milego wtorkoego wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.09.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ello tomku 1950 jesteś, może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ło matko ale się porobiło naukowo preev - GRAAAAAAAAAAAAATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 dzięki i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts