Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co tu jest dzisiaj pite? WODA? Jak zwierzęta!

Preev gratulacje.

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

preev: wstyd by było gdybyś nie zdał tego egzaminu, mechanika kwantowa to 80% filozofii a tylko 20% logiki... tak że się obroniłeś..3,5 to taka ocena w równowadze... ani dobrze, ani zle :D :D :D

i właśnie te 80% filozofii mnie uratowało :lol:

choć zadanka do rozwiązania miały w sobie dużą dozę algebry :wink:

co do napojów, to właśnie kończę pierwsze piffko :)

preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin

ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3

preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin

ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3

nie chcę się chwalić co mam z algebry wyższej, ale wyższej oceny ni ma :wink: :lol:

chociaż całeczki to na analizie miałem

a co do mechaniki płynów... hmm... własnie mi się zaczyna od przyszłego semestru mechanika teoretyczna (zawierająca płyny) + labolatorium i już się cieszę bo jest z taką młodą i ładną Panią Dr :D :D :D

także będę na każdym wykładzie w pierwszym rzędzie siedział :wink: :oops: :lol:

a na laborce to mierzenie lepkości... :oops: :D

preev: mechanika teoretyczna (zawierająca płyny) to tylko liźniecie tematu... a badanie lepkosci to mialem na laborkach z fizyki :D

a co młodej pani dr to popieram w calej rozciaglosci

niech Ci będzie, że miałeś ciężej na studiach :wink: :D

choć zaciekawiłeś mnie tematem i zamierzam się popytać czy przypadkiem nie ma tego przedmiotu do wyboru u mnie na kierunku :wink:

a tymczasem studia na bok i pozdrawiam wszystkich w to piękne wtorkowe popołudnie... (kurcze ciemno już, jak ten czas szybko leci) znaczy wieczór :D

smacznych kolacyjków życzem :wink: :D