Maluszek 07.09.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 miłego spanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 wszyscy poszli śnić o młodej ładnej pani Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ja to mogę raczej śnić o młodym, przystojnym panu Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ja to mogę raczej śnić o młodym, przystojnym panu Dr no to preev się musi sprężyć i zdawać w pierwszym terminie a nie we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3 ... aż na wspomnienia mnie zebrało, chyba jutro z rańca zerknę do indeksu co ja z tego miałem jakieś 20 lat temu... ... dobrejnocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev: ciesz się że nie miałes przedmiotu np. mechanika płynów (autentyk, mialem taki przedmiot na studiach), to dopiero byś zobaczył... zakrecony jak twoja kwantówka, tylko że wszystko ma podłoże w algebrze, ani kropelki filozfii w tym... wzory, całeczki i te sprawy... to dopiero był kosmiczny egzamin ps. odpowiadam odrazu na twoje kolejne pytanie... dostałem ocene pozytywną, całe 3 ... aż na wspomnienia mnie zebrało, chyba jutro z rańca zerknę do indeksu co ja z tego miałem jakieś 20 lat temu... ... dobrejnocki... pół litra na dwóch jest dobre jak jeden nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 pierońskie drzwi to już młode Dr i przystojne Dochtory trzimiom ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ... bo jak by pili obydwaj, to kto by poleciał po drugie pół litra ??? ... otwarłem płynnie kolejną stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 tyś to je szpec, choćby moj teść jak by łon to przeczytoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.09.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 łoj chłopy , chłopy Wam ino jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ... nieprawda, to drugie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.09.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 drugie tyż? a idzie wzwyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 drugie tyż? a idzie wzwyż? przed pięćdziesiątką to jeszcze wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 dzieńdoberek Kto dziś parzy poranną kawusię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Za kawusie dziękuje... mam jeszcze zapasy wody do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 08.09.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dzieńdoberek A czy po długiej nieobecności kawkę odemnie przyjmiecie??? http://www.scanomat.dk/kaffe.jpghttp://www.scanomat.dk/kaffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No co Ty , Maksiu ? Od rana na wodzie? Toż to nie po "krześcijańsku"... Kawunia MUSI być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dzieńdoberek A czy po długiej nieobecności kawkę odemnie przyjmiecie??? http://www.scanomat.dk/kaffe.jpghttp://www.scanomat.dk/kaffe.jpg łocię się zastrzelę jaka dubeltówka mniam....pyszota a jak pięknie pachnie ! Uwielbiam ten aromat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 osowa: oj nie.. z rana woda, w poludnie woda i na wieczor woda... jaki czlowiek po tym zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts