Maluszek 09.09.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam Wszystkich ale u nas dzisiaj paskuuuuuuuuuuuudnie, zimno, pochmurnie i do tego jeszcze zaspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witaj Maluszku! To od rana same nieszczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maluszek Rozchmurz się dzionek taki piękny jeszcze może być ... A może spózniłaś się prze to; "Przychodzi blondynka do sklepu i przez pół godziny męczy się z otwarciem drzwi .Gdy wreszcie udaje się jej wejść do środka , sprzedawczyni pyta ( chyba też blondynka ) -Co pani tak długo te drzwi otwierała ? Przecież jest napisane , że trzeba ciagnąć ! -Tak , ale nikt nie dodał w którą stronę ..." I co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Osowa - niezłe Już mi się humorek poprawił. A jeszcze popijam sobie świetne cappucinko więc będzie coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.09.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 No to jeszcze specjalnie dla Maluszka z życia myśliwego:Do domu wraca myśliwy z polowania cały zasrany w gównie-zona sie pyta -co sie stało ze jestes tak zafajdany,cały w gównie-wyobraz sobie kochanie ze siedze sobie pod dzewem i kiedy wyszedł niedzwiedz to ja go namierzyłem,niedzweiedz sie przestraszył i sie zesrał a kiedy go gonilem to sie poslizgnołem na jego gownie i własnie dlatego jestem cały zasrany-och ty sieroto mówi zona idz sie umyjpochwili do domu wraca syn mysliwego cały zaszczany we własnym moczu-matka krzyczy co wy chorzy jacys ojciec sasrany ty zaszczany co sier stało?-a syn na to MOMO TY BYS TEZ SIE OSZCZAŁA ZE SMIECHU JAKBYS WIDZIAŁA JAK NIEDZWIEDZ PODCIERA DUPE TATA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witam wszystkich w czwartek rano ale jestem niewyspany i potrzebuję dużo wody... suszy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witam wszystkich w czwartek rano ale jestem niewyspany i potrzebuję dużo wody... suszy mnie Nio wylazłeś .... a wyjżałeś przez okno ? Iii ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ło ludzie ....Agacka witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.09.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Bardzo proszę nie krakać...i trzymać kciuki za długą ciepłą jesień...ekipa ma mi wejśc w 2-połowie września! Aga - my też zaczynaliśmy z początkiem października....i jakoś poszło trzeba byc dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Agacka - dobre preev - woda specjalnie dla Ciebie http://www.cafeteria-tuchlaube.ch/images/Perrier%20Flasche%201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.09.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 "MOMO TY BYS TEZ SIE OSZCZAŁA ZE SMIECHU JAKBYS WIDZIAŁA JAK NIEDZWIEDZ PODCIERA DUPE TATA. " Womatko ale miałam wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witam wszystkich w czwartek rano ale jestem niewyspany i potrzebuję dużo wody... suszy mnie Nio wylazłeś .... a wyjżałeś przez okno ? Iii ???????? i słonko mnie oślepiło trza nie było odsuwać zasłon, a teraz nie widzę co piszę dzienx za wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 preev: a co ty wczoraj tak swietowales.. rozumie ze egzamina a nie wynik meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 preev - załóż okularki, przestanie razić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 świętowałem egzamin i wygraną Małysza i tak w ogóle jakaś melancholija mnię wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witajcie moi mili Preev, Tomek1950 - gartulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witaj mbz'ko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ja też witam serdecznie ale nikt nie napisał co my dzisiaj robić będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 preev: nie wiem jak ty.. ale ja od rana ziewam jak najety..witaj teska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts