preev 14.09.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 preev: aleś ty chłopie pazerny... a normalny kufelek to nie łaska?? preev jest z niewłaściwej strony Brynicy jestem z tej właściwej ino Ty ze złej strony patrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 14.09.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 poza tym ten kubełek ma 0,5 litra pojemności ach te współczesne efekty specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 14.09.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Maksiu, mój bobasek też za tydzień skończy osiem miesięcy. A co tam, też się pochwalę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Monika: moja Małgosia... dokladnie za tydzień skończy 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.09.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzieńdoberek... czy znajdzie się dla mnie kawusia??? tylko mój ulubiony czerwony kubeczek gdzieś się zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzień dobry Kawka... Tak, kawka to jest to! http://www.nescafe.pl/images/klub_nescafe.jpg http://www.nescafe.pl/images/klub_nescafe.jpg http://www.nescafe.pl/images/klub_nescafe.jpg http://www.nescafe.pl/images/klub_nescafe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzień dobry Aniu - jesteś aniołem ale u nas paskudna pogoda nic tylko spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A wogole to zapomnialem sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Cześć Maksio! Cześć Maluszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 15.09.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzień dobry! Jest to moje pierwsze wejście do kawiarenki ... A wszystko przez to , że zobaczyłem, że ostatni post należy do Maluszka. I niestety w Gdańsku na razie też jest szaro, chociaż od północy nad stocznią widać wspaniały błękit. Myślę , że jak wiaterek się nie zmieni to ten błękit i do reszty kraju dojdzie. Jakoś tak mi dziwnie, że nie piszę nic o budowie ... ale chyba się nie powstrzymam - za oknem mam widok na stocznię właśnie w ekspresowym tempie budują Normand Skieper - wczoraj namalowali nazwę hihi. Na razie ma ze 3 piętra wysokości. Dobrze dobrze już więcej nie piszę ... pozdrawiam i do drugiego śniadanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 cześć Wszystkim w Sosnowcu szaro, buro i pada ale to nic, zaraz się biorę za dewastację resztki kafelków w łazience i do tego jeszcze miejscowe zapylenie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 dzień doberek zachar - w kawiarence zazwyczaj niewiele o budowie...tak że się nie przejmuj i zaglądaj tu częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zachar - bardzo mi miło, że zachęciłam Cię do wstąpienia do kawiarenki i zaglądaj cześciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zachar - możesz np. komentować postępy budowy w stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 15.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dziękuję za miłe przyjęcie Co do stoczni to widok mam faktycznie ciekawy - głównym aktorem sceny jest potężny dźwig - wiecie taki zielony z tych największych (niezły techniczny opis co? ) Dodatkowo dla poprawienia nastroju tym którzy mają szaro za oknem - ja mam w tej chwili piękne słońce, lekki wiaterek i prawie czysty błękit. Szkoda, że muszę siedzieć w robocie bo tak ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.09.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witajcie Pogoda rzeczywiscie okropna, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 no to może cos na rozgrzewkę ...z własnych zapasów tym razem http://foto.onet.pl/upload/36/19/_332645_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 iva: oglądalem twoje zdjątka.. nalewke rowniez... ale dzis u mnie swieci sloneczko i nalewka nie bedzie konieczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.09.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 a u mnie dalej pada ale to nic nabiłem sobie właśnie siedemsetnego posta (ach ta wyliczanka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 iva: oglądalem twoje zdjątka.. nalewke rowniez... ale dzis u mnie swieci sloneczko i nalewka nie bedzie konieczna :D a gdzie jakikolwiek komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts