jolana 07.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Dzieeeń dobry, ja też poproszę kawkę, właśnie wstałam i na śniadanko truskawki ze śmietaną. Uwielbiam soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Jeszcze bardziej niż soboty lubię piątki po pracy, bo w perspektywie są dwa dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 07.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Witam i pozdrawiam wszystkich w ten czerwcowy, ciepły dzień!!! Mało powiedziane - upalny! Czas do roboty ---------------------- Mąż mówi do żony: - Podaj mi obiad! -ona: - A magiczne słowo? - Biegusiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Tomasz...tylko dobrze doradz za kawkę dzięki... ide zaraz zagłosowac....a pozniej jade na budowe....do znajomych na grillka i piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 jolana......truskaweczki ...mniam , mniam...uwielbiam pochłaniam ilosci hurtowe...Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.06.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Hej Forumowicze, juz po kawce. Teraz wszyscy albo nad wodą albo na budowie, pustki na forum.A czy przypadkiem nie miało padać? Jakoś nie widzę choć jednej chmurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 wróciłam z budowy upał, żar....chmury zadnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 07.06.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Kto ma wolne, ten może odpoczywać. A jeszcze dwie godziny w pracy . I jeszcze jutro Mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 mifim - to jest nas dwóch pracujących w niedzielę, tylko, że ja jak zwykle na ,,nocną zmianę", na razie po kawusi a do niej galaretka z truskawkami - pozostałość po wczorajszym najeździe HUNÓW... Szdom - córka i żona pytają kogo przedstawia obrazek pod Twoim nikiem, mówią, że taki jakiś Wiedźmin tylko ta broda nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 ratunku......wody mineralnej z cytrynką......żar leje sie z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Właśnie wyjąłem wodę mineralną z lodówki, cytrynka też się znajdzie...proszę bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.06.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Dzień dobry w niedzielę. Gdzie ten deszcz ???Żar z nieba, a ja do śniadanka zrobiłam herbatkę. Nie był to rozsądny pomysł, zwłaszcza że wypiłam gorącą.Proszę o coś bardzo bardzo zimnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 ...a ja się załapałem na ,,lanego" Żywca , mniam, a teraz obiadek... Dzisiaj po południu najlepszym deserem będą chyba LODY... jolana - jeżeli może być to proszę...dla Ciebie to samo co dla Teski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 NO TO PODOBNO MAM KUBEK....chyba z radości łyknę U-bocika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 jestem BURAK a unikałam słoneczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.06.2003 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Piękne popołudnie na grilla . Prawda prawda! Był grill. Rozpalił się jak zwykle - od razu i pełnym żarem. Aha - próbowałem dziś U-boota. REWELACJA!!!!! I nawet namówiłem na ten cudowny napój teściową i jej siostrę. a potem chciałem je obie odprowadzać do domów (jakieś 50 metrów i NIE przez ulicę). Ale tak się broniły, że poszły same mówiąc, że na pewno zaraz usną. Och te teściowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 09.06.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam wszystkich! Mrozona kawa dla Wszystkich!!! (o ile cos takiego istnieje) Szdom - córka i żona pytają kogo przedstawia obrazek pod Twoim nikiem, mówią, że taki jakiś Wiedźmin tylko ta broda nie pasuje... Faktycznie podobnie wygląda , ale jest to Wojownik Pruski cokolwiek by to miało znaczyc... Trochę większy obrazek dostepny tutaj: http://www.poganin.most.org.pl/galeria/wojprus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Dzien dobry, ach dzien dobry! Uwaga, uwaga: moj maz skonczyl szkole z 5 na dyplomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Gratulacje! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.06.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 mbz gratulacje dla Was obojga. A w Szczecinie w nocy pięknie lało mocno i długo ale teraz znów świeci słońce i jest ciepło uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts