kroyena 24.09.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 No to lecem, nawet 5 ocloka -1 nie doczekawsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 witam ponownie w piatkowe popołudnie.... wygrzebałam sie z papióróf i mi się własnie zachciało nic może by małe co nie co????? http://www.cotswoldhoney.co.uk/image/honey.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Małe co nieco? dziekuje.. mam całą linie rozlewania wody wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.09.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 To polej i mi... bo po tym miodku cościk dzióbas się skleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Nie wiedzialem ktora bedziesz chciala wiec przynioslem gazowano i niegazowana http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/049/4964.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 zakleiłam ci sie cała tym miodziem RETYYY !! , proszę mnie odkleić od tego słoika bo sama nie dam rady .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.09.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Dzięki Maksiu i uciekam na łikendzik Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jest tu ktos jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.09.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jest mało zaawansowany inwestor (ka), którą opanowała forumomania i zamiast czynić obiad to buszuje przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Witam w piątkowe popołudnie próbowalam odespac nocny dyżur ale mi się chyba nie udało i jeszcze ta pogoda kawy bym się napiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Aga - dla Ciebie herbata z cukrem ( cukier krzepi- Wańkowicz) http://foto.onet.pl/upload/93/7/_9679.jpg mam nadzieję ,że postawi Cię na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.09.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Witajcie kochani Chciałam się podzielić z Wami smutnymi wiadomościami. Wczoraj niedaleko mojej budowy wydarzył się tragiczny wypadek. Bus wiozący dzieci z wycieczki wpadł pod tira, oprócz tego w wypaku uczestniczyły jeszcze dwa samochody. Najgorsze jest to że to wina właśnie kierowcy busa. Facet wyprzedzał na podwójnej ciągłej lini na zakręcie. Straszne jest to że wysyłamy dziecko na wycieczke i nie wiemy czy kierowca to ktoś kto myśli czy debil który właśnie w ten sposób postępuje. Troje dzieci nie żyje a wiele jest rannych. Spać nie mogłam bo sama mam dziecko które już niedługo bedzie w wieku szkolnym i będzie jeździło na wycieczki. Dlaczego są tak nieodpowiedzialne osoby, którym musimy powierzać nasze dzieci. Zrozumiałabym gdyby to nie była jego wina ale on wioząc ok 20 dzieci jechał z ogromną prędkością i do tego wyprzedzał w naprawdę niebezpiecznym miejscu. Wiem że to co piszę jest bardzo smutne i może nie pasuje do nastroju kawiarni klubowej ale chciałam się z Wami tym podzielić bo jesteśmy tu z całej Polski a te dzieci były gdzieś z pod Rzeszowa i dla tych rodzin to ogromna tragedia. Mam nadzieję że nie dotknęła kogoś z Waszych bliskich. Pozdrawiam i apeluję o rozwagę na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 http://www.wohllaib.de/ew/images/Kerz..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.09.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Boże tyś wielki potęgą naznaczony ludzką udręką pomazany krwią małych ludzi widzisz , już ze snu nie obudzisz milczysz Borzęcka Joanna To dla Ciebie Malinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 a ja wieczorowa pora.....Witam może ktosik ma chęć na whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.09.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 witaj Tesiu Z nieba mi spadłaś , chetnie się poczęstuję , poproszę też o Ciebie jako kompana do tego trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 to witaj...wrocilismy z impreski u dziadków....mąż rysuje delfinka...a ja piopjam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Witam w sobotę wieczorem Malinka jeśli chodzi o te dzieci jest mi naprawdę przykro i współczuje rodzicom ale słuchając i czytając o tym wypadku zastanawialam się gdzie byli opiekunowie tych dzieci ja jeżdżę na wycieczki szkolne z klasą mojej córki i zawsze stram się trzymać rękę na pulsie jak widzę że kierowca za bardzo szarżuje na drodze zwracam uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Tak wygląda życie http://foto.onet.pl/upload/51/94/_992.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts