mbz 09.06.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Chyba jednak nie wlasnie mowili w radio, ze jutro tez upal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 w Szczecinie dzisiaj jest bosko chłodniej ze az po tych upałach wydaje sie chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.06.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Moje gra...(hik!) Moje gra... (hik!) Moje GRATULACJE!!!!!!! Dla świeżutkiego cieplutkiego magistra! I dla Połowy Tysiąca Krystiana! (to znaczy gratulacje dla Krystiana, a nie dla liczby:D) Niech żyją nam! Nieeeeeech żżżżżyyyyyją naaaaaaaaam! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyją nam! Mogę mineralki z lodzikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 kgadzina, oczywiscie, ze tak, prosimy, prosimy i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 a mzoe ktos chce truskaweczek, ze smietanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ja bardzo chetnie Ale wiecie co, ja to lubie truskawki tylko jako owoce, za to nie lubie niczego o smaku truskawkowym ( np. jogurtu itp.), brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 juz nie mogę codziennie z łakomstwa pozeram minimum kg truskaweczek ze smietanką i cukrem ciekawe ile mi przybedzie po sezonie truskawkowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.06.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 komu w droge, temu ..... ( tu niech kazdy doda od siebie) zmykajac, chcialam Wam wszystkim jeszcze raz serdecznie podziekowac za gratulacje, wszystkie przekaze dzieki za mily dzien, pijcie dalej nasze zdrowie, zostawiam pelna szafe szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.06.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 To ja poproszę trochę tego szampana, przy okazji gratulacje dla magistra, mbz. Dzisiaj koleżanka w pracy mnie pocieszyła, że w połowie tygodnia będzie ochłodzenie, temperatura spadnie do 27 st. C...Mimo wczorajszej burzy, dziś znowu upał upał upał. A jeszcze niedawno narzekałam że zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 No proszę, wpadłem tu na ,,nocną" kawę a tu truskawki prosto z koszyka lub w śmietanie, pełna szafka szampana...mniam mniam mniam kgadzina - dzięki, mam nadzieję, że kolejne pięć setek spędzę w równie dobrych klimatach mbz - no to za mgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Krystian, nio znowu pijemy kawkę o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jak zwykle, jak zwykle... Ale myślami jestem już powoli przy dniach urlopu (krótkiego - przedwakacyjnego ), może tak na parę dni uda nam się wyskoczyć na Słowację ? ...byle do czwartku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 a witam o poranku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.06.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 witam, witam, i o kawke pytam to taki maly zarcik rymowany, bo jakos na kawke nie mam dzis ochoty, wole soczek. Podziekowania i pozdrowienia od magistra dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.06.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 No to soczek dla magistrowej... Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 10.06.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Teska już pewnie kawkę wypiła. U mnie piękne słoneczko a kawka wskazana. Wobec pieknej pogody polewanie stropu mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 i ja witam w ten upalny dzień kawka juz jest, a może zostało coś truskaweczek z wczoraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 10.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ivonesca, oczywiście! Dla Ciebie zawsze i wcale nie z wczoraj.... Dzisiaj zbierane skoro świt, przy pierwszych nieśmiałych promieniach słońca... :P http://www.hortplant.pl/images/elsania-z-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.06.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ojej, jakie truskawy!!!!!!!!! Aż ślinka leci.mbz-gratulacje dla mgr , cieszymy się razem z Wami http://www.afternight.com/smiles/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.06.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 ewusia, dzieki Szdom, rzeczywiscie niesmiale, nawet sie zaczerwienily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts