mik99 27.09.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Dla młodego: Kasza Ryżowa z owocami leśnymi, dla taty mleko z płatkami..... idę bo strasznie się rozżalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 wszystko przez ta herbata, zapomniałem wpaść na kawcię. Przyjdzie załozyć herbaciarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 witam wpadlem do kk tylko na sekunde.. bo musze z dzieciatkiem poleciec do lekarza.. 38C.. mam nadzieje ze to tylko od ząbków, bo poza temperatura nie ma innych niepokojących objawów mik: poradzisz sobie chlopie na medal tez mialem watpliwosci za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.09.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 prosze bardzo ale tylko jabłkowo gruszkowa była na stanie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/032/3291.jpg a dla ciebie.... zupka mleczna http://www.easy-cooking-club.com/site/soup/foto/milk_soup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.09.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Maksiu , ucałuj Małgosię ode mnie i życz jej dużo zdrówka Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.09.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 sukcesik mały: leki podane i obaj żyjemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Małe zaklęcie: Kurujcie się ludziska,Niech ściana za wami tynki pozyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witam wszystkich Maksiu - może to taka jednodniówka i nie ma się co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 27.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Oj widze, że zaraza panuje - mój Michałek (9 m-cy) ma katar jak mini wodospad a ja sam już drugi dzień tylko szeptem mówię- ale za to jak mnie w pracy słuchają!! Dosłownie wsłuchują się w to co mówię - gorzej przez telefon.Teraz chyba pora na leki i herbatkę ... z miodkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Cześć wszystkim! U mnie gorzej. Po małym wypadku w domu mam wielkiego guza na głowie i uniwruchomione pół pleców wzdłuż kręgosłupa. I katar też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 To coś Ty robiła????? Czyżby gorączka sobotniej nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Franek zasnął teraz dopiero mam czas na kawkę i forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 witam, witam tomek - Antoś super chłopak mik, Maksiu - niech dzieciaczki szybko zdrowieją Aniu - co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Toż jakaś epidamia wśród dzieciaków panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 ... epidemia w KK cay cóś ??? Podobna PEC podłączył już wszystkie osiedla w ubiegłym tygodniu, ale ,,mistrzowie" z naszej administracji jak zwykle czegoś nie odkręcili do końca i ciepełko jeszcze nie dortarło... oj nasłuchają się ode mnie jak do południa nie będzie ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Pierwzy raz mi Franek choruje i mam ogromny szacunek do żony, bo nie miałem wczesniej pojęcia jak absorbujący jest chory malec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Osowa, Ivonka Nic specjalnego Wskoczyłam na materac, złapałam w dwie ręce kołderkę i siuuup do tyłu na plecki. Tyle, że nie wymierzyłam odległości. Ponoć i na dworze było słychać wielkie łuuup A gdy się obudziłam, okazało się, że jakiś impuls poszedł niżej wzdłuż kręgosłupa no i boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Oj tak, tak mik-u ... wiem coś o tym, szczególnie zaś potrafi zaznaczać swą potrzebę opiekunowi, który jest po nocnej zmianie... Zdrówka wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.09.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Osowa, Ivonka Nic specjalnego Wskoczyłam na materac, złapałam w dwie ręce kołderkę i siuuup do tyłu na plecki. Tyle, że nie wymierzyłam odległości. Ponoć i na dworze było słychać wielkie łuuup A gdy się obudziłam, okazało się, że jakiś impuls poszedł niżej wzdłuż kręgosłupa no i boli... A nie mówiłam ... jednak gorączka sobotniej nocy - łożko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Osowa, Ivonka Nic specjalnego Wskoczyłam na materac, złapałam w dwie ręce kołderkę i siuuup do tyłu na plecki. Tyle, że nie wymierzyłam odległości. Ponoć i na dworze było słychać wielkie łuuup A gdy się obudziłam, okazało się, że jakiś impuls poszedł niżej wzdłuż kręgosłupa no i boli... mam nadzieję że to nic poważnego.....zdrowiej Aniu, zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts