Teska 11.06.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jak załatwiałam korepetycje z fizyki u nauczyciela z tez porzadnego liceum było tak...pyta do jakiego chodzi liceum...mowie ze do 3...a on...ze tam uczy Pan K ..no tak...ten Pan zasypia na swoich lekcjach i dokladnie tak jest....wszyscy o tym wiedza...cham ktory nie liczy sie z nikim i niczym..dzisiaj dyrektor szkoły jak byłam z synem na rozmowie w koncu wziął karke i zrobił mu kartkówke...wiecie co...napisał wszystko...a dyrektor do mnie...niech sie Pani nie martwi zda poprawke...zostawiłam to bez komentarza , rece mi opadły... SZDOM ...ups...mam ochotę na wszystko, co podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.06.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 To i ja się przyłączę jeśli można! Fizyka nigdy nie była moja mocną stroną,a w liceum nawet nie starałam się jej zrozumieć więc pocieszajacą jest dla mnie wiadomość o tym partactwie nauczycieli Polejcie coś, bo co sobie będziemy żałować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Teska - będzie dobrze, nie martw się, ważne, że syn ma wiedzę i żeby nie zniechęcił się do przedmiotu (jednego z moich ulubionych ), mam do dziś kilku ,,kumpli i kumpeli"" którzy zdawali w liceum ,,komisyjne" z matmy a zostali inżynierami... , tylko, że poziom nauczania był bardzo wysoki a nie tylko poziom wymagań... NO TO LUUU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No to luuuuuuuuu! A co to ??????? Szpyrytus dajecie? To dajcie choć i wódkę do przepicia! W dobrym towarzystwie mogę wypić wszystko (oprócz smoły ) Aga, Krystian - jeeeeeeeeszcze po kropelceeeeeeeee, jeszcze po kropeeeeeeelceeeeeeee, póóóóóóóóóki wóóóóóóódka jest w bu-tel-ce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 ...no już doszedłem do siebie (do kompa), więc kolej na następnego głębszego virtuala , co zaś się tyczy trzeźwienia to od jutra mam URLOP!!!(właściwie to już od dzisiaj) więc od samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Ranek już nastał, Krystian z czeluści wychynął! No to lufa z rana! Krystek! Ognia i do boju!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 12.06.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 I ja się z rana przyłączam, bo kawa na mnie nie działa... Po maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 qrcze, maluchy (czytaj : klajnioki) się skończyły. Szdom - masz może literaturę średniego gabarytu? Jakbys tak wkleił jakiś ładny picture o średnim gabarycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.06.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Az sie boje przysiasc, ale mam nadzieje, ze bezbronnych kobiet nie bedziecie namawiac tak z rana Ja poprosze o kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.06.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Mbz a kawusia ma być z mleczkiem czy z koniaczkiem, chłopaki tak przekonują to może i my się skusimy. A co tam w końcu koleżanka po fachu zaprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Dziewczyny - kawka z koniaczkiem? Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 12.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Czy taka ilość koniaczku będzie wystarczająca :D P ? http://koniak.e-drinks.com.pl/piwnice/piwnica4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 S.P. a co tam, raz sie zyje kgadzina, Szdom, kawke z koniakiem poprosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No! Wreszcie cos dla ludzi! Ale impreza się szykuje! Zostaję tu do środy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.06.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Rany jak fajnie!Czwartek a tu taka imprezka Można się przyłączyć?A gdzie stoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 To ja tez poprosze kawusie z koniaczkiem...dla spokojnosci.. przedemną trudna rozmowa...i mam nadzieje ze to juz ostatni raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 a na impreskę pisze sie na nocna zmianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Nocna zmiana wyczuła imprezę o poranku........ Taka ilość dobroci a ja mam tylko 11 dni wolnego, kgadzina chyba mi pomożesz zmóc to co Szdom zaserwował ? Na dziewczyny też liczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 tyle koniczku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Teska-impreska! Teska-impreska! Szklanka niebieska! Złamana deska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts